OSVOJILA JE VENECIJU

U Balmainovoj 'mokroj' haljini, rađenoj samo za nju, Zendaya je još jednom opravdala svoj status kraljice crvenog tepiha

04.09.2021 u 19:29

Bionic
Reading

Tek joj je 25 godina, a već je odavno proglašena kraljicom crvenog tepiha. Svoj status opravdala je još jednom, na premijeri filma 'Dune' na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu, na koji je stigla u haljini koju su dizajneri Balmaina radili po njezinim mjerama, dok je oko vrata nosila skupocjenu ogrlicu s potpisom Bulgarija

Malo je reći da je sve stalo kada je na crveni tepih, povodom premijere filma 'Dune', stala 25-godišnja pjevačica i glumica Zendaya. Za svoje pojavljivanje pred talijanskom filmskom publikom, Zendaya je odabrala iznimno hrabru kombinaciju, koja joj je tako dobro pristajala da nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Nako što je u Filmski festival u Veneciji stigla u Valentino kreaciji, za premijeru svog novog filma povjerenje je dala Balmainu, čiji su dizajneri odlučili za nju napraviti haljinu inspiriranu likom pustinjske ratnice Chani, koju Zendaya glumi u filmu 'Dune'. U pariškom ateljeu izradili su je od tanke kože čime je postignut vizualni efekt 'mokrog materijala'.

  • +8
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S naborima na trbuhu i visokim prorezom na desnoj nozi, haljina je dodatno naglasila Zendayjinu savršenu figuru, a za potpun dojam bila je tu upečatljiva ogrlica oko njezinog vrata. Riječ je o Bulgarijevoj ogrlici iz njihove Magnifica kolekcije, a ovaj model koji je Zendaya nosila napravljen je od 93-karatnog smaragda i niza dijamanata i u obliku je zmije.

'S ovim sam se smaragdom prvi puta susrela u Jaipuru 2018. godine i kada sam ga prvi puta vidjela imao je 98 karata. Provela sam punih godinu dana nagovarajući dobavljača da ga prekroji. Danas ima 93 karata i savršen je i po obliku i površini. Pravo umjetničko dijelo', otkrila je kreativna direktorica Bulgarija Lucia Silvestri.

  • +9
Svjetska premijera filma 'Dune' u Veneciji Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, kolekcija Magnifica ujedno je i najskuplja Bulgarijeva kolekcija u povijesti i koristi najveće drago kamenje koje postoji. Ne treba čuditi da su upravo Zendayji povjerili čast da nosi jedan komad iz kolekcije, budući da je njihova ambasadorica još od 2020. godine.