JESENSKI IZLASCI

Tulum je kad su dobre grudi u zraku

15.09.2013 u 20:31

  • +10

Luda jesenska subota u Posh-u

Izvor: Promo fotografije / Autor: Snježana Mehun

Bionic
Reading

Počela je jesenska sezona partijanja u zagrebačkom Posh baru vlasnice Snježane Mehun, a da je počela ludo i nezaboravno, reći će vam usijane fotke

Otvaranje sezone partijanja započelo je na petak 13., programom Angel Dust Teche House, stvarajući live glazbu Form Live, DJ Cet, Teo Haouruda koji su stvorili pravu pomutnju i nepreglednu gužvu.

Za subotnji program Poshizzle pripremili su u Poshu pravu poslasticu za ljubitelje Hip Hopa i R'n'B-a u suradnji s poznatim zagrebačkim reerom Khanom, PR-om Posha.

S ponosom su predstavili i live koncert - Buba Corelli & Jala (Sarajevo)! 'U zadnjih godinu dana stvarno smo nastupali širom Balkana i svugdje su nas prihvatili i više nego dobro, ali još nismo bili u Zagrebu što nam je oduvijek bila velika želja!' rekao je Jala. 'Pripremili smo vam vrhunski show i zagarantirano nećete ostati razočarani. Vidimo se uskoro, Zagrebe!' nadodao je Buba Corelli povodom nadolazećeg koncerta.

Najveće i najnovije, vrele hitove R'n'B-a i hip hopa pripremili su naši DJ-i, DJ Em Bee, već svima dobro poznato ime koje se automatski veže za najbolje tulume u gradu, te mladi DJ Brc koji je odvrtjevši set glazbe sve podigao sa sjedećih mjesta i potjerao na plesni podij u osvježenom i renoviranom Poshu uz umjetničke instalacije akademskog kipara Tihomira Marinkovića.