BRILJANTAN NIz

Trijumf nove modne ikone Zendaye: Teško je reći koji je od ova tri stajlinga bolji

19.10.2021 u 11:17

Bionic
Reading

Lijepa glumica Zendaya Coleman, koja je svoju karijeru u showbizzu započela još kao djevojčica u Disneyevoj hit seriji 'Shake It Up', već je neko vrijeme u fokusu modnih znalaca koji ne prestaju hvaliti njezin briljantan osjećaj za stil

Zvijezda 'Euphorije', kad je u pitanju moda, prava je modna odlikašica, a kritičari ne prestaju hvaliti njezine stilske izbore.

Talentirana Amerikanka neobične ljepote uvijek je spremna na modne iskorake pa je ovih dana ponovno dokazala da je s pravom smatraju modnom ikonom novoga doba.

  • +15
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zendayi fantastično pristaju odvažni krojevi, upečatljivi uzorci, dramatične boje, neobične kreacije, statement nakit...

U takvim je upečatljivim kombinacijama ostavila sve bez daha na promotivnim aktivnostima za ZF film 'Dina', nastao prema prvoj polovici knjige Franka Herberta, a režirao ga je Denis Villeneuve ('Arrival' i 'Blade Runner 2049.').

Mlada glumica, koja u tom filmu, kojem predviđaju veliki uspjeh, glumi u društvu Timotheea Chamaleta i Oscara Isaaca, pokazala je tri dobra stajlinga, svaki bolji od drugoga.

U bijeloj haljini neobičnog kroja kralja avangarde Ricka Owensa, ukrašenoj šljokicama, bila je zvijezda londonske premijere filma 'Dina', a dramatičan, pomalo futuristički stajling naglasili su neobična frizura i make up.

Odličan odabir bila je i ludo dobra haljina s mrežastim detaljima u smeđim tonovima, a potpisuje ju hvaljena albanska dizajnerica Nensi Dojaka, dobitnica ovogodišnje prestižne LVMH-ove nagrade za mlade dizajnere.

Smjeli look Zendaya je upotpunila štiklama Christiana Louboutina.

U ovaj sjajan londonski modni niz uklopio se još jedan stajling za čistu peticu: top i suknja s potpisom legendarne britanske dizajnerice Vivianne Westwood.