MODNA INSPIRACIJA

Trend koji ne blijedi: Kako ovog ljeta nositi bijele komade od glave do pete

30.06.2023 u 18:01

Bionic
Reading

Stajlinzi u znaku bijelih komada nošenih od glave do pete trend su koji u ljetnim mjesecima neprestano oduševljava fashionistice diljem svijeta

Ljetni mjeseci su tu, što znači da će mnoštvo potpuno bijelih lookova uskoro preplaviti Instagram feed i stranicu ‘For You’ na TikToku. Iako su potpuno bijeli stajlinzi posljednjih sezona prestali biti rezervirani za ljetne mjesece u godini, ponajviše zahvaljujući street style zvijezdama okupljenim na Tjednima mode, i dalje ih najviše vežemo za vruće dane.

Potpuno bijeli stajling postignut komadima od prozračnog lana ljeti djeluje ekstra luksuzno i čarobno. S druge strane, bijele haljine s porastom temperatura predstavljaju dostojnu konkureciju modnom klasiku u znaku male crne haljine, a brojni brendovi i ove sezone potrudili su se da ne manjka zanimljivih inačica za svačiji ukus i stil.

  • +9
Bijele haljine Izvor: Profimedia / Autor: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

Poželite li i sami ovog ljeta kreirati besprijekoran stajling s bijelim komadima nošenim od glave do pete, poznate ljubiteljice mode s Instagrama donose pregršt prijedloga koje se ove sezone isplati kopirati.

Street style inspiracija: Kako nositi bijelu boju od glave do pete