ZA SVAKOG PONEŠTO

Tražite savršenu hidratantnu kremu za lice? Ovo su proizvodi kojima nećete pogriješiti

12.06.2020 u 11:43

Bionic
Reading

Iako se posljednjih nekoliko godina u beauty industriji najviše govori o serumima, 'sheet' maskama ili različitim tretmanima uz pomoć čudotvornih kiselina, osnova njege su hidratantne kreme

Dobro je poznato kako je zdrava i njegovana koža najbolji temelj za nanošenje make upa.

Čak i najkvalitetniji puder ili podloga neće se moći zadržati na koži ukoliko ona nije hidratizirana i isušena, stoga nikad ne treba potcjenjivati moć dobre i kvalitetne hidratantne kreme koja je prvi korak ka lijepoj koži.

Ako vam je koža masnijeg tipa radije se odlučite za lagane kreme ili one na bazi gela, a ukoliko imate suhu kožu, posegnite za 'rich' varijantama. Nemojte se ustručavati ni tražiti testere u drogeriji ili ljekarni prije nego pronađete idealnu formulu.

Trik je u tome da pronađemo odgovarajuću formulu za svoju kožu (i zapamtite, ona se također mijenja ovisno o godišnjem dobu ili kao odgovor na hormone).

Iako se čini poprilično jednostavnim zadatkom, potraga za savršenom kremu nije baš toliko jednostavna.

Evo nekoliko odličnih hidratantnih krema koje hvale mnogi beauty stručnjaci:

Avene Hydrance Optimal Riche

Ova hidratantna krema je savršeno rješenje ukoliko imate problema s osjetljivom kožom koja je sklona crvenilu ili vrlo isušena.

L'Occitane Ultra Thirst Quenching Gel

Koža će vam itekako biti zahvalna ako na nju nanesete ovu laganu gel kremu.

Charlotte Tilbury Magic Cream

Najprodavaniji proizvod britanske beauty mogulice Charlotte Tilbury savršena je podloga za make up, a kožu će nahraniti i učiniti je blistavom i zdravom.

CeraVe PM Cream Facial Moisturiser

Ovo je pravi mali dragulj za sve one koji tragaju za idealnom hidratacijom za osjetljivu kožu. Osim toga, ovoj kremi u prilog ide i to što je vrlo pristupačne cijene.

The Body Shop Vitamin E Moisture Cream

Još jedna odlična krema koja se lijepo nanosi, ne iritira kožu, a zbog koje nećete bankrotirati. Svakako isprobati!

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

Ovaj je omiljeni Cliniqueov jelly Asos proglasio najboljom proizvodom za hidrataciju koja će kožu nahraniti i podariti joj zdrav sjaj.

Kiehl's Ultra Facial Cream

Ovo je moćna krema koja djeluje i na dublje slojeve kože - nije ni čudo da je ovaj Kiehlov proizvod vrlo visoko na top ljestvicama najboljih hidratantnih proizvoda koje preporučuju beauty stručnjaci.

Estee Lauder DayWear

Ova bogata krema s antioksidantima štiti uspješno kožu od štetnih vanjskih utjecaja.

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream

Shiseidove proizvode ne treba posebno predstavljati, a ova je krema doista učinkovita po pitanju hidratacije, ali djeluje i kao anti-age saveznik.

La-Roche Posay Hydraphase Intense Legere

Poznati franncuski brend dermokozmetike u svom moćnom arsenalu proizvoda za njegu kože ima sve što traže svi oni koje muči dehidrirana, mješovita i osjetljiva koža. Hydraphase Intense Legere donosi obnavljajuću formulu s fragmentima hijaluronske kiseline, za dvostruko djelovanje - intenzivno rehidrira i jača staničnu koheziju kako bi koža dulje zadržala vodu.