gigi hadid u parizu

Traperice koje su obožavale generacije ponovo su hit na modnoj sceni, a ovako ih nosi lijepa trendseterica

26.09.2019 u 13:07

Bionic
Reading

Američki model Gigi Hadid ponovno je osvojila srca ljubitelja mode posjetom pariškom Fashion Weeku. Zasjenila je sestru Bellu kombinacijom popularnih Levi's traperica s Longchampovim prslukom i kaubojskim čizmama

Starija sestra Hadid prošetala je Parizom u opuštenom, ali izuzetno modno osviještenom izdanju. Ulice francuskog glavnog grada postale su modna pista lijepe Gigi što je potvrdila svojim istančanim modnim ukusom.

Okosnicu cijeloga outfita čine traperice ravnog kroja brenda Levi's te kožni prsluk u boji konjaka. Prsluk s naglašenim patentnim zatvaračima i velikim ovratnikom možete pronaći u Longchampovoj kolekciji za jesen/zimu, no za njega ćete morati izdvojiti čak 1.135 funti ili oko 9.500 kuna.

Daleko pristupačniji komad u njezinoj garderobi su kultne levisice, čija se cijena, ovisno o modelu, kreće od 500 do 800 kuna. Nekad najpopularniji brend traperica na svijetu u velikom se stilu ove sezone vraća na modnu scenu, pa su se tako u levisicama proteklih tjedana prošetala 23-godišnja Kendall Jenner i 65-godišnja Christie Brinkley, dokazavši još jednom da ove legendarne traperice jednako dobro pristaju svim generacijama žena.

Da je nepogrešiva u odabiru modnih dodataka, Gigi je dokazala i odabirom kaubojskih čizama brenda Buy Your Memory. Čizme su napravljene od umjetne kože reptila u crnoj boji, a upečatljivima ih čini niska aluminijska peta. Da joj se ovaj model kaubojskih čizama izuzetno sviđa pokazuje činjenica da posjeduje iste čizme u više boja - crnoj, jarko crvenoj te ove u boji vina. Da voli i komade iz pristupačnih high street kolekcija pokazuje njena torbica od umjetne kože popularnog španjolskog brenda Mango.

  • +3
Gigi Hadid u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia /  LSN