KRONOLOGIJA JEDNE LJUBAVI

Tračevi su iza njih, sada slave zbog bebe i vjenčanja

26.05.2014 u 11:50

  • +7

Vjenčanje Ivice Kostelić i Elin Arnarsdottir

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec

Bionic
Reading

Elin Arnarsdottir i Ivica Kostelić upoznali su se 2006, a njihova je ljubav bila toliko jaka da se bivša skijašica nakon tri godine doselila u Zagreb

Lijepa Islanđanka u potpunosti se odrekla svoje karijere kako bi mogla što više vremena provoditi s dragim. A osim Ivice, lijepa plavuša brzo je osvojila cijelu obitelj proslavljenoghrvatskog skijaša. Na svim natjecanjima uvijek je bila uz njega ibodrila ga skupa sa sestrom Janicom te njegovim roditeljima, majkomMaricom i ocem Antom.

Njihova ljubavna idila poljuljana je u svibnju 2011, kada je jedan tjednik donio priču o tome da Ivica Kostelić baš i nije vjeran svojoj djevojci Elin Arnarsdottir. Fotoreporteri su skijaša pratili i fotografirali u Selcu, u kojem se intenzivno družio s plavokosom Riječankom Majom Škufcom. Naime Ivica je nakon operacije koljena bio na rehabilitaciji u Poliklinici Terme Selce, a s Majom je snimljen u automobilu kojim je ona došla po njega nakon rehabilitacije. Odvezli su se do hotela ispred kojeg je njezin auto bio cijelu noć. Isti scenarij ponovio se i idući dan, no tada je Ivičina 'prijateljica' došla u crnom Mercedesu. Par je svratio u videoteku, a potom su se odvezli u riječku četvrt Belvedere, u kojoj Maja živi. Kod nje su proveli noć i ujutro zajedno izašli iz zgrade. Za to vrijeme Ivičina djevojka Elin bila je u Zagrebu, u kojem živi s njim.


Ivica je demantirao nevjeru u Storyju. 'Maja i ja poznajemo se još otprije nekoliko godina, a navode nekih medija nemam namjeru ni potrebu komentirati. Trenutačno sam usredotočen na rehabilitaciju nakon operacije koljena i nalazim se u Austriji. Sa mnom na glečeru Molltaler je i Elin, moja djevojka koja me često prati, ovisno o svojim obavezama', rekao je tada i ubrzo su problemi bili izglađeni. Elin je Ivici ostala najveća podrška i privatno i poslovno.

A da su njihove namjere ozbiljne i da su problemi miljama daleko od njih, dokazao je Ivica sa svima podijelivši sretnu vijest. 'Sretan sam - 24. svibnja se ženim i veselim se proširenju obitelji', rekao je za Story.

Presretni par nije skidao osmijeh s lica ove subote, nakon osam godina ljubavi uplovivši u bračnu luku. Ispred Markove crkve vijorile su se zastave Hrvatske i Islanda, a svi su pogledi bili upereni u njih. Trudna 31-godišnja mladenka blistala je u dugoj čipkastoj kreaciji prozirnih rukava koju je zbog trudnoće šivala po mjeri dok je 34-godišnji Ivica bio u klasičnom izdanju odjeven u elegantno odijelo s bijelim prslukom, košuljom i kravatom. Kum našeg poznatog skijaša bio je Natko Zrnčić-Dim, a njegova sestra Janica imala je čast biti kuma Elin. Ponosni par uživao je sa svojih 150 uzvanika u okolici Ivanić Grada.

Nakon vjenčanja Ivica i Elin posvetit će se samo sebi i pripremi za dolazak malenog nasljednika koji će ovu obitelj dodatno povezati i usrećiti već na jesen.