jednostavne i efektne

Top 20 modela koje ćete rado pospremiti u ormar: Kada jednom pronađete savršenu 'običnu' majicu, nećete je više htjeti skinuti

27.04.2022 u 16:18

Bionic
Reading

Naizgled potpuno neugledna i jednostavna, obična majica jedan je od najvažnijih modnih komada u ormaru. Svestrana, prilagodljiva, nenametljiva i prije svega tako praktična, basic majica savršeno će se slagati uz traperice za dnevni casual look, suknju za chic stajling ili pak uz tajice za odlazak u teretanu, a izborom ovih modela sigurno nećete pogriješiti

Kada se radi o sjajnim stilskim kombinacijama koje djeluju potpuno neopterećeno, vrijedi jednostavno pravilo 'manje je više'. Međutim upravo je takav izgled nerijetko najteže postići, a bazni i posve obični modni komadi nezamjenjivi su dijelovi brojnih stajlinga.

Ono bez čega niti jedan modni ormar ne može je dobra majica, a koliko god izgledala obično i jednostavno, ovaj odjevni predmet sve je samo ne jednostavan i, baš kao i svaki bazni odjevni komad, najteže ga je pronaći. Definiranje najboljeg izgleda obične majice toliko je subjektivno da su nastali čitavi brendovi kako bi dovršili potragu za savršenim primjerkom.

  • +15
Hit majice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Međutim ono što čini idealnu majicu teško da se može primijeniti na svaki model. Ona koju se jednostavno može ugurati u traperice ravnih nogavica nije najbolji izbor za trendi hlače širokih nogavica, a niti jedna od njih neće odgovarati sportskim stajlinzima u kombinaciji s tajicama i visokim repom. Možda upravo iz tog razloga slavne it djevojke, poput Kendall Jenner, nemoguće je vidjeti dva puta u istoj majici.

Ipak, postoje neke karakteristike zajedničke svim najboljim majicama: neusporediva svestranost, dugotrajna kvaliteta i osjećaj udobnosti koji je toliko zadovoljavajući da ćete ih s guštom nositi čitav dan. Međutim niti jedna majica ne može pokriti sve potrebe različitih stajlinga, no pronalazak nekoliko ključnih modela predstavljat će osnovu brojnih sjajnih modnih kombinacija. Ovim odličnim primjercima sigurno nećete pogriješiti, a kada ih jednom odjenete, nećete ih više htjeti skinuti.