PREKRAJA ODJEĆU

Tončica Čeljuska smršavjela tri kilograma

13.10.2012 u 10:02

Bionic
Reading

Tončica Čeljuska došla je s kćerkom na treću večer Fashion.hr-a i otkrila kako sve manje troši na odjeću, ali izuzetno podržava rad i trud domaćih dizajnera

Podržavam modne dizajnere i na početku karijere sam se bavila tim temama i jako cijenim napore da nekako afirmiraju hrvatsku modu', rekla je voditeljica.

Malo sam smršavjela, a budući da sam u nekim godinama prije stekla solidnu zalihu, ove jeseni vrlo malo kupujem', otkrila nam je Tončica koja ima tri kile manje i zato je prepravljala neke stvari. Tako sada može kombinirati i neku odjeću koju nekoliko godinama nije uspjela nositi, a moda se vraća pa će se upravo zato pronaći koja sitnica više za kćeri.

Tončica i inače voli kombinirati staro s novim, jer misli da to potiče kreativnost i čuva okoliš, a sve rjeđe ima želju kupiti određenu stvar jer joj se jako sviđa. Tome je zaslužno i recesijsko vrijeme, ali Tončica smatra da je to najnormalnije ponašanje u ovakvim vremenima.

'Sada su i moje kćeri u nekoj tinejdžerskoj fazi pa se one više bave takvim stvarima i vole si priuštiti neki skuplji komad, neke cipele Timberland ili slično. Tako da eventualni višak koji bi se mogao trošiti na modu ide njima', rekla nam je Tončica koja, kao i svaka majka, prvo razmišlja o dobrobiti kćeri.