OLLY MURS

Tko je senzacija koja nastupa prije Robbieja?

29.08.2013 u 14:11

Bionic
Reading

Mladi britanski pjevač Olly Murs predizvođač je slavnog Robbieja Williamsa na njegovom prvom gostovanju u Hrvatskoj 13. kolovoza na zagrebačkom Maksimiru u sklopu njegove velike turneje Take The Crown. Evo nekoliko kul stvari o ovom pjevaču za kojeg će se tek još čuti!

1. Oliver 'Olly' Stanley Murs rođen je 14. svibnja 1984. u Withamu, Essex (Engleska).

2. Olly je jedan od najuspješnijih natjecatelja glazbenog talent showa The X Factor te je dokazao da nije samo instant zvijezda. Osvojio je drugo mjesto 2009., a dosad je objavio tri albuma koji su bili odlično prihvaćeni od publike i kritike.

3. Njegov zaštitni znak su trilby šeširići i skinny hlače.

4. Olly ima brata blizanca koji je minutu stariji od njega i sestru. Skromni glazbenik kaže da je većinu novca koji je zaradio dao svojoj obitelji. 'Super je stvar da sad mogu financijski pomoći svojima. Zbilja me to ispunjava velikim zadovoljstvom', rekao je Olly, vlasnik velikog hita Troublemaker koji je snimio s Flo Ridom.

5. Prije nego što se odlučio prijaviti za audiciju The X Factor Olly je radio u jednom pozivnom centru. Dokaz je da se upornost isplati: iako nije prošao u prijašnjim audicijama za taj show, nije odustajao. Uspio je i dogurao do finala u kojem ga je pobijedio Joe McElderry.

6. Olly kaže da nije dovoljno imati samo talent, ambiciju i želju za uspjehom već treba i kako kaže jako puno raditi. I, naravno, puno sreće.

7. Bio je predizvođač teen pop senzacije One Direction na njihovoj američkoj turneji.

8. Dosad je prodao oko 10 milijuna albuma diljem svijeta.

9. Pojavio se u cameo ulozi u popularnoj teen seriji '90210', novoj verziji 'Beverly Hillsa'.

10. Mladi pjevač priznaje da se boji da neće pronaći ljubav svog života. Ali s druge strane je vrlo oprezan. Olly kaže da je svjestan da sad često izaziva pozornost suprotnog spola samo zato što je slavan. 'Jednom mi je u baru uletjela atraktivna dugokosa cura savršenog tijela. No dobro znam da me prije nekoliko godina kad sam bio nepoznat ne bi ni pogledala', rekao je.