IZBOR ZA NAJLJEPŠU HRVATICU

Tko će biti nova Miss Hrvatske? Predstavljamo 16 ovogodišnjih finalistica

30.07.2018 u 16:46

Bionic
Reading

Izbor za najljepšu Hrvaticu koja će postati nova Miss Hrvatske 2018. i predstavljati će našu zemlju u Kini na otoku Sanya 8. prosinca 2018. održat će se 1. rujna u Čakovcu uz izravan prijenos HRT-a

Finalistice ovogodišnjeg izbora za Miss Hrvatske okupile su se u hotelu Vrata Krke gdje se pripremaju za nadolazeću finalnu večer Miss Hrvatske, kada će samo jedna od njih ponijeti lentu najljepše.

Djevojke su na pripremame snimile su svoj prvi modni editorijal predstavljanja, a kako kažu iz Direkcije Miss Hrvatske većina županija je zastupljena jer sve djevojke finalistice su pobjednice svojih županija, te su se tako plasirale u samo finale Miss Hrvatske koje se održava 1. rujna u Čakovcu.

Djevojke trenutno uvježbavaju plesnu koreografiju pod vodstvom koreografkinje Marine Mihelčić, a Tihana Harapin Zalepugin casting managerica s ljepoticama uvježbava njihove modne izlaske te otkriva djevojkama kako se što bolje predstaviti na finalnoj večeri.  

A tko su ovogodišnje finalistice Miss Hrvatske i tko se natječe za laskavu titulu koju je 2017. godine ponijela Tea Mlinarić (1. pratilja je bila Nika Poljak, a 2. pratilja Valentina Jackiv) saznajte u našoj fotogaleriji. 

  • +12
Finalistice za Miss Hrvatske 2018 Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL