odlična kombinacija

Tko bi rekao da će ona postati ikona stila? Lady Gaga pokazala je još jedan odličan stajling, ali i potvrdila povratak zaboravljenog trenda

02.08.2021 u 15:35

Bionic
Reading

Kada se prije gotovo 15 godina pojavila na sceni, Lady Gaga izgled je vrlo često koristila kako bi privukla pažnju, ali i šokirala. Kada se radi o stajlinzima, kod nje smo vidjeli sve, od haljine napravljene od mesa pa do vrlo avangardnih kreacija, no ono što je rijetko tko očekivao je da će Gaga postat ikona stila, a sudeći prema ovom stajlingu na jako je dobrom putu

Otkako se vratila se seta filma 'House of Gucci' Lady Gaga je napravila je veliki modni zaokret i niže stajlinge u kakvima smo je donedavno teško mogli i zamisliti. U rodnom New Yorku gdje trenutno boravi tako je se redovito može vidjet u sofisticiranim, pomalo retro stajlizima. Lady Gaga trenutno je okupirana glazbenim probama s Tonyjem Bennettom u Radio City Music Hallu uoči dva najavljena koncerta, a vješto oko paparazza uhvatilo ju je na njujorškim ulicama.

Pjevačica je ovoga puta pažnju privukla točkastom crno-bijelom haljinom brenda Rodarte. Model u stilu popularne wrap haljine krasio je širi remen te upečatljiv bijeli ovratnik, a retro haljina neodoljivo je podsjećala na modele koji su bili velikih hit 60-ih godina. Osim toga, ovaj model haljine jako podsjeća na haljine kakve je nosi Patrizia Reggiani, lik koji je Gaga utjelovila u filmu 'House of Gucci'.

  • +3
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Retro modnu kombinaciju pjevačica je upotpunila Celine crnim sunčanim naočalama, kristalno bisernim naušnicama Agmes Sandra i nježnim dijamantnim prstenom, a od modnih detalja najviše pažnje privukla je elegantnom bijelom torbom modne kuće Delvaux s uočljivim crnim natpisom 'Ljubav na prodaju'. Izborom bijelih špic salonki s metalnom petom modnog potpisa Giuseppea Zanottija Lady Gaga kombinaciji je dala pomalo vintage prizvuk.

Ovaj njezin modni odabir potvrdio je činjenicu kako se špic salonke polako ali sigurno vraćaju u modu, a potražnja za njima raste iz mjeseca u mjesec te su sve češći odabir za večernje i elegantne stajlinge. Zahvaljujući oštroj silueti ovaj model cipela svakom stajlingu daju elegantan detalj, a Lady Gaga posljednjih tjedana je nosila brojne modele vrhunskih brendova poput Manola Blahnika, Jimmyja Chooa i Zanottija.

  • +3
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Trendu špic salonki nisu odoljele ni zvijezde poput Paris Hilton, Kate Beckinsale i Vanesse Hudgens koje su nosile modele s potpisom Valentina, Christiana Louboutina i Casadeija.