KAMPANJA ZA CANDIE'S

Tko bi odolio slatkoj Carly Rae Jepsen?

24.01.2013 u 15:49

Bionic
Reading

Mladolika kanadska pop zvijezda Carly Rae Jepsen postala je zaštitno lice modne linije Candie's

Teško da bi tko kanadskoj pop zvijezdi Carly Rae Jepsen dao 27 godina koliko je napunila krajem prošle godine, jer izgleda poput tinejdžerice.

Simpatična pjevačica, štićenica Justina Biebera koji je zaslužan za njezin uspjeh, zamijenila je Leu Michele, zvijezdu TV serije 'Glee' u reklamnoj kampanji za kolekciju proljeće/ljeto modnog branda Candie's.

Autorica velikog hita 'Call Me Maybe' koji nas je prošle godine uveseljavao, oduševljena je novim angažmanom.

'Čast mi je što su me odabrali. Biti u društvu tih sjajnih cura s kojima je Candie's dosad surađivao, ispunjava me ponosom. Fotosnimanje bilo je neobično i drukčije od svih koje sam napravila dosad. Budući da sam i sama fotografkinja, ne mogu dočekati trenutak da ih prokomentiram s prijateljima', rekla je ova vesela glazbenica.

Nova kolekcija Candie's, čija su zaštitna lica bile, između ostalih, Fergie i Britney Spears, naći će se u trgovinama Kohl u ožujku.

Inače, Carly Rae Jepsen krajem prošle godine objavila je drugi album Kiss. Jepsen je 2008. objavila album 'Tug of War' koji je snimila nakon što je osvojila treće mjesto na glazbenom talent showu 'Kanadski idol'.

A evo kako je bilo na snimanju za Candie's: