FASHION GURU

Tihana Lazović zna što je čisti francuski chic; pomalo modno pomaknuta i pristojnog dekoltea, vidi se da se zna prezentirati u najboljem svjetlu

  • 17.05.2021 u 14:22

  • Bionic
    Reading

    Na beogradskoj premijeri glumica Tihana Lazović doslovno je blistala u šljokičastom kombinezonu dubokog dekoltea, a na račun njezinog stajlinga Fashion Guru nizao je same pohvale

    Beogradska premijera novog Matanićeva filma nije prošla samo tek tako. Osim što je beogradska publika uvijek zainteresirana za bilo kakva kulturna događanja, a pogotovo kada je u pitanju Matanić, svi su gledali u zvijezdu večeri, zgodnu Tihanu Lazović.

    Odlučila se pojaviti na premijeri u svom već poznatom stilu. Uvijek elegantna, pomalo modno pomaknuta, ali ništa previše, rekao bih čisti francuski chic. Takav je njezin stil.

    Ovaj put nije došla u odijelu, već se odlučila za sjajni šljokičasti kombinezon pristojnog dekoltea, a koji je ukrasila s nekoliko lančića. Stajling je zaokružila zalizanom kosom i dramatičnim make upom s još malo nakita po rukama i tako još jednom potvrdila da se itekako zna prezentirati u najboljem svjetlu, pogotovo pred mnoštvom reflektora.

    • +11
    Tihana Lazović Izvor: Pixsell / Autor: VLADIMIR ZIVOJINOVIC/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.