SAKO-HALJINA

Tihana Lazović u zavodljivom izdanju dostojnom Hollywooda

12.08.2023 u 12:28

Bionic
Reading

Na sinoćnjem otvorenju Sarajevo Film Festivala uz Bona Voxa i Christy Thurlington prošetali su i naši glumci i pokupili, zasluženo, svu pozornost. Slavko Sobin i Tihana Lazović Trifunović modno usklađeni nisu mogli proći nezamijećeno, a za stajling je zaslužna hrvatska dizajnerica

Uistinu sjajno izdanje servirala je sinoć na crvenom tepihu povodom otvorenja ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala hrvatska glumica Tihana Lazović Trifunović, gdje je stigla, ruku pod ruku s kolegom i dobrim prijateljem Slavkom Sobinom.

Kako je otkrila na svom Instagram profilu, za njihov usklađeni stajling zaslužna je domaća dizajnerica - LOKOMOTIVA by Lana Puljić - koja im je namijenila bijelu kombinaciju dostojnu holivudskih premijera.

Sobin je imao bijelo odijelo sa crnim detaljima, dok ispod sakoa nije nosio ništa, a Tihana Lazović Trifunović zablistala je u bijeloj sako-haljini kojom je istaknula svoje duge, vitke noge. Njih je dodatno vizualno izdužila sandalama na platformu u popularnoj barbie ružičastoj boji.

  • +10
Crveni tepih Sarajevo Film Festivala Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

No, ono po čemu je njezino izdanje bilo posebno jasno je bilo vidljivo kada je okrenula leđa fotografima. Sako-haljina u potpunosti otkriva leđa, a dozu zavodljivosti daju zlatni lanci ušiveni u nju.

Za potpun dojam tu je bila i zalizana kosa u nisku pundžu, dok je od modnih dodataka stavila tek upečatljive naušnice u zlatnoj boji.

POČASNO SRCE SARAJEVA

Irski režiser na otvorenje SFF-a stigao u suknji i tenisicama

Pogledaj galeriju