bez odlaska u šoping

'Teorija pogrešnih cipela': Stilistica otkrila modni trik holivudskih zvijezda

28.06.2023 u 09:11

Bionic
Reading

Stilistica holivudskih zvijezda otkrila je najnoviji trik za podizanje stajlinga bez investiranja u nove komade

Ponestalo vam je inspiracije za stiliziranje novih ljetnih kombinacija? Ne brinite, jednostavan modni trik pomoći će vam da podignete svaki stajling, i to bez investiranja u nove komade!

Ovaj trik, poznat pod nazivom 'teorija pogrešnih cipela', osmislila je stilistica Allison Bornstein, a radi se odabiru 'krivih' komada obuće koje ne očekujete uz odabranu kombinaciju.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

'U radu s klijentima i definiranju stila poznatima i slavnima, shvatila sam koja je tajna u kreiranju interesantnih i originalnih outfita: biranje zanimljivih dodataka koji nisu posve u skladu s ostatkom kombinacije', objasnila je Bornstein za Vogue.

  • +3
Elle Fanning Izvor: Profimedia / Autor: Toulouse / Goff Photos / Profimedia

Jedan od primjera je nošenje elegantnih krojenih hlača s ležernim japankama, kao što je učinila glumica Elle Fanning u Cannesu ranije ovog mjeseca.

'Japanke podsjećaju na bezbrižne trenutke na plaži, a nošene na krojene hlače, pružaju spoj opuštenosti i elegancije. Hlače su, naravno, i dalje iznimno chic nošene s klasičnim cipelama s visokim potpeticama ili mokasinkama, no ako osjećate da je to prejednostavno ili minimalističko, ovakve neočekivane kombinacije najjednostavniji su način da osvježite svoj look', zaključuje stilistica.