uvijek u modi

Taylor Swift toliko voli ovaj džemper da ga je kupila u najmanje šest boja

27.12.2023 u 12:03

Bionic
Reading

Crveni pulover jedan je od traženijih odjevnih komada za vrijeme blagdana, a model koji je Taylor Swift nosila na utakmici dok je navijala za svog dečka Travisa je jedan od najtraženijih. Međutim Taylor je velika ljubiteljica klasičnih pletenih džempera – nosi ih već godinama te ih posjeduje u najmanje šest različitih boja

Dobitnica Grammyja bodrila je dečka Travisa Kelcea na utakmici Kansas City Chiefsa protiv Las Vegas Raidersa na Božić, odjevena u besprijekoran božićni stajling – karirana suknjica, kapica Djeda Božićnjaka s brojem Kelceovim brojem 87 te crveni džemper, a upravo je on privukao posebnu pažnju i otkrio stilski tajnu jedne od trenutno najpopularnijih pjevačica.

Taylor Swift više puta se isticalo kao predstavnicu tihog luksuza i ljubiteljicu modnih komada kod kojih veličina loga je dijametralno suprotna cijeni na etiketi, a jedna od trenutno najpopularnijih pjevačica velika je ljubiteljica klasičnih i bezvremenskih Ralph Lauren džempera.

  • +3
Taylor Swift na utakmici Izvor: Profimedia / Autor: Kansas City Star/TNS/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako je crveni Polo Ralph Lauren džempera s okruglim ovratnikom (čija cijena iznosi 198 USD) trenutno rasprodan u blagdanski prigodnoj, crvenoj nijansi, gotovo identična Lauren Ralph Lauren verzija (po cijeni od 145 USD) još uvijek je dostupna - a taj klasični dizajn mogao bi izazivati déjà vu kod njezinih obožavatelja popularnog zvanih 'Swifties', budući da ju je superzvijezda nosila u nevjerojatnih šest različitih boja tijekom godina.

Taylorina ljubav prema Ralph Lauren pletivu datira iz studenog 2011., kada je odabrala jarko ružičastu verziju za svoj nastup na dodjeli CMA nagrada; Kasnije tog istog mjeseca izašla je pojavila se u New Yorku noseći tamnoplavu verziju istog stila od kašmira.

Iduće, 2012. godine na Sundance Film Festivalu nosila je svijetlozelenu iteraciju, a zatim odletjela u Japan noseći isti džemper u nježnoj nijansi kadulje. Sljedeće je godine na Manhattanu spojila basic crnu verziju s uskim kestenjastim hlačama.

O svojom ljubavi prema ovom džemperima čak je progovorila u intervjuu za InStyle 2013.; na pitanje omiljenim shopping željama, rekla je: 'Sviđaju mi se pleteni Ralph Lauren veste od kašmira.'

Kao savršena nadopuna suknjama, trapericama i krojenim hlačama, ova vesta okruglog izreza, vrlo jednostavnog dizajna, a opet tako bezvremenska predstavlja doista izvrstan dodatak svakom ormaru.

A najbolji dio je to što poznati brend nudi vječno popularni džemper u širokom rasponu cijena, od verzije Ralph Lauren Collection izrađene potpuno od kašmira (995 USD) preko Polo Ralph Laurenove mješavine vune i kašmira (198 USD) do Lauren Ralph Lauren pamučnih verzija (145 USD).

  • +3
Ralph Lauren džemper Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo