PRIVUKLA POZORNOST

Talijanska modna ikona Chiara Ferragni ponovno iznenadila 'golom' haljinom koja je malo toga sakrila

01.03.2023 u 09:39

  • +10

Chiara Ferragni

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Jedna od vodećih modnih influencerica, 35-godišnja Chiara Ferragni, na Diorovoj reviji u Parizu pojavila se u haljini s potpuno prozirnim gornjim dijelom, čime je podsjetila na svoj nedavni kontroverzni nastup na Sanremu

Svjetski poznata modna blogerica Chiara Ferragni još je jednom privukla pozornost svojom nude haljinom koja je malo toga sakrila. Nakon što se na talijanskom Sanremu pojavila u gotovo potpuno prozirnoj haljini sada je look podigla na višu razinu odjenuvši otmjenu Diorovu crnu kreaciju i ponosno istaknula bradavice.

Jedna od vodećih modnih influencerica današnjice ovim je outfitom plijenila pozornost na Diorovoj modnoj reviji u Parizu, podsjetivši mnoge i na slavan stajling Sharon Stone koji je glumica nosila na dodjeli Oscara 1998. godine.

Pomalo kontroverzna Diorova haljina izgledala je besprijekorno na 35-godišnjoj Ferragni. Jednostavan gornji dio nalik topu bio je u centru pažnje zbog prozirnog materijala koji ništa nije sakrio dok je donji dio haljine, odvojen ženstvenom mašnom oko struka, bio glamuroznog širokog kroja s bočnim prorezom do visine kuka.

  • +6
Chiara Ferragni Izvor: Profimedia / Autor: Antonelli/AGF / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čitav stajling bio je naglašen mrežastim najlonkama, crnim kožnim jahaćim čizmama te Diorovom crnom torbicom.

Ferragni ovo nije prvi put da se odlučila za nude haljinu. Naime proteklog mjeseca našla se u ulozi voditeljice talijanskog Sanrema te je nosila haljinu naziva 'The Shameless Dress' (hrv. besramna haljina), također s potpisom Diorove dizajnerice Marije Grazije Chiuri.

  • +34
Dior Izvor: Profimedia / Autor: - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Blogerica je tada pojasnila da je svrha nude haljine slanje poruke svim ženama da imaju pravo koristiti svoja tijela kako žele te da se mogu oduprijeti osudama ako ih žele pokazati potpuno gole.

  • +47
Poznati na reviji Diora Izvor: Profimedia / Autor: Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia