PROFESIONALNA ŠOPINGHOLIČARKA

Talijanska ikona stila trendi stajling začinila je najskupljom torbicom na svijetu, skupljom čak i od nekih nekretnina

16.12.2020 u 11:03

Bionic
Reading

Omiljena talijanska modna blogerica i dizajnerica Chiara Ferragni, koja je svoju strast prema modi unovčila i postala jedna od vodećih svjetskih influencerica, ponovno je sve ostavila zapanjene svojom impresivnom kolekcijom dizajnerskih torbi, prošetavši ulicama Milana najskuplju od najskupljih

Talijansku miljenicu Chiaru Ferragni već neko vrijeme nismo imali prilike vidjeti u javnosti. Slavna modna dizajnerica i blogerica zamrznula je na neko vrijeme većinu angažmana jer ona i suprug, glazbenik Fedez, iščekuju svoje drugo dijete. Chiara je sretne vijesti podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu i otada dane uglavnom provodi sa svojom obitelji koja će uskoro postati bogatija za još jednog člana.

No paparazzi su lijepu Talijanku nedavno zapazili na ulicama Milana i brzo iskoristili priliku ne bi li uhvatili sliku trudničkog trbuščića. To se, nažalost, nije dogodilo, jer ga je Chiara vješto prikrila debelim džemperom i toplim teddy kaputom koji grije bolje od bilo koje bunde.

  • +13
Chiara Ferragni Izvor: Profimedia / Autor: Mimmo Carriero/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

No zato su 33-godišnju ikonu stila slikali s najskupljom torbom na svijetu - čuvenom birkinicom s potpisom luksuzne modne kuće Hermes koja dostiže iznose veće i od nekih nekretnina.

Chiara je svoj ležerni stajling začinila birkinicom Himalaya - iznimno rijetkim modelom koji se smatra svetim gralom torbi i drži cijenu od 250 tisuća dolara. Izrađena je od kože rijetkih nilskih krokodila, prepoznatljive je sivo-bijele boje i ima je tek mali broj ljudi u svijetu.

Inače, ove skupocjene torbice smatraju se najboljom modnom investicijom jer njihova popularnost godinama ne jenjava, a ovisno o modelu, koštaju od 25 do 250 tisuća dolara.

Inače, kultna torba dizajnirana je 1984. za Jane Birkin nakon njezina slučajnog susreta u zrakoplovu sa Jean-Louisom Dumasom, tadašnjim predsjednikom Hermesa. Nakon što su Jane, tada mladoj majci, iz torbice ispale stvari koje je nosila u njoj, on je komentirao da bi trebala nositi torbu s džepovima, a pjevačica mu je odgovorila da hoće čim Hermes počne izrađivati takve torbe. Ostalo je povijest.