EMILY BLUNT

Tako očaravajuće: Ova ludo dobra haljina još je ljepša kad vidite sve detalje

14.01.2024 u 17:31

Bionic
Reading

Iako se na dodjeli Zlatnih globusa nije modno iskazala, britanska glumica Emily Blunt dojam je popravila u nekoliko posljednjih pojavljivanja u javnosti, a trijumfirala je najnovijim izdanjem, pojavivši se na zabavi uoči dojele BAFTA-inih nagrada u senzacionalnoj zelenoj haljini s potpisom modne kuće Oscar de la Renta

Emily Blunt bila je magnet za poglede u neobičnoj strukturiranoj haljini koja izgleda poput umjetničkog djela. Ne prvi pogled haljina izgled kao da je izrađena od slame, no neobičan dizajn stvorena je zapravo od tankih isprepletenih kožnih trakica.

Glumica je izgledala očaravajuće u haljini bez naramenica u divnoj nijansi kadulje, koja je dio Pre Fall 2024. kolekcije njujorške modne kuće Oscar de la Renta. Rešetkasto izvezena haljina elegantnog i izuzetno ženstvenog A kroja, izrađena je od umjetne kože, a ima i paprenu cijenu od 16 000 dolara.

  • +7
Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

U potpunosti je dizajnirana od laserski izrezanih trakica koje su isprepletene kako bi oblikovale pripijeni korzet i suknju A kroja koja pada točno iznad gležnjeva. Ovaj jedinstven dizajn dodatno je ukrašen velikim cvjetnim motivima na desnoj strani poprsja i lijevom boku i nekoliko manjih cvjetova po suknji.

Kako bi haljina došla do izražaja Blunt ju je nosila uz nude sandale s potpisom Manola Blahnika, nakit je minimalizirala, ukrasivši se tek s nekoliko zlatnih prstenova i svjetlucavim srebrnim naušnicama Tiffany & Co. Kosu je pustila da pada u mekim valovima, odlučivši se za blistav make up u nježnim ružičastim tonovima.