modna inspiracija

Tako elegantna da može zamijeniti vjenčanicu: Ljupka Gojić Mikić ima tako dobru haljinu

21.08.2023 u 18:38

Bionic
Reading

Ljeto je vrijeme najljepših haljina, a Ljupka Gojić Mikić na svom Instagramu pohvalila se modelom za kojim se jednostavno morate okrenuti

Dugačka, savršeno lepršava i ukrašena naborima s detaljima volana koji uokviruju dekolte, i uz to u vječnoj bijeloj boji – Ljupka Gojić Mikić pokazala je jednu od najljepših haljina ovog ljeta.

Odjevena u kreaciju koja nosi potpis njezinog vlastitog brenda Jolie Petite, poznata Zagrepčanka i jedna od naših najuspješnijih manekenki ostavila je bez daha. Nova kreacija koja je proizašla njezine stilske radionice rezultirala je tako jednostavnom haljinom koju je moguće nositi svaki dan, ali istovremeno savršeno efektnom i dovoljno profinjenom da bude nepogrešiv izbor za posebne trenutke.

Elegantna i vrlo chic haljina vjeran je odraz inače prepoznatljivog Ljupkinog stila koji se najčešće opisuje kao jedinstven, poseban i drugačiji. Mnogi je, s razlogom, smatraju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica.

Dizajnerica, poduzetnica i bivši model redovito bira komade koji su trendi i bezvremenskih, a njezine modne kombinacije nadaleko su poznate i cijenjene u modnim krugovima. Ljupka vrlo vješto spaja ležerne i elegantne komade, a iako prati i voli trendove, uvijek ostaje vjerna svom prepoznatljivom stilu. U njezinoj garderobi prevladavaju efektni krojevi, dojmljivi printevi te uzorci i modni dodaci koji su nerijetko visoko na listi želja brojnih zaljubljenica u modu.

  • +9
Bijele haljine Izvor: Profimedia / Autor: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia