JEDNA JEDINA

Svjetski dizajneri hvale se Severinom

26.08.2014 u 11:15

Bionic
Reading

Proteklog tjedna regionalne medije preplavile su fotografije Severinine haljine u kojoj se prošetala crvenim tepihom Sarajevo film festivala, no to nije sve

Zahvaljujući timu Emilija Puccija, kreatora koji potpisuje njezinu prekrasnu haljinu, Severina se našla na njegovom službenom profilu na Twitteru, izložena pogledima followera iz cijeloga svijeta. Očito zadovoljni prizorom, odnosno načinom na koji nosi haljinu, Puccijev se tim rado pohvalio Severinom.


Ipak, prije njih, njome se na sličan način na svojim službenim profilima na Facebooku i Twitteru pohvalio slavni dvojac Dolce & Gabbana. Čim su saznali za prošlogodišnju naslovnicu hrvatskog Ellea, na kojoj je Severinu krasila samo njihova kruna, u najkraćem mogućem roku su updateali svoje društvene mreže, predstavivši na taj način Severinu višemilijunskim obožavateljima svoga brenda. Budući da su objave svjetski poznatih kreatora najčešće rezervirane za najveće svjetske zvijezde, za zaključiti je da se Severina sve češće nalazi u njihovom društvu.