EVA HERZIGOVA

Svi su gledali samo u nju: Ni zanosna Čehinja nije odoljela hit topiću sezone

08.07.2021 u 09:16

Bionic
Reading

Poput brojnih slavnih ljepotica, priliku da prošeta crvenim tepihom 74. izdanja filmskog festivala u Cannesu odlučila je iskoristiti i slavna češka manekenka Eva Herzigova, a koja je 90-ih žarila i palila pistama u svjetskim prijestolnicama mode

Novo izdanje prestižnog filmskog festivala u Cannesu u punom je zamahu. Crvenim tepihom na Francuskoj rivijeri od utorka koračaju brojne poznate dame iz svijeta showbiznisa i mode, a u sklopu svečane premijere filma 'Everything Went Fine' posebnu pažnju privukla je 48-godišnja češka manekenka Eva Herzigova.

Rijetke su prilike u kojima ovaj slavni supermodel iz 90-ih možemo vidjeti na svečanim događanjima, stoga je veliku pažnju posvetila svom izdanju na crvenom tepihu u Cannesu.

Umjesto raskošne dizajnerske haljine, Herzigova je odabrala svečanu kombinaciju stvorenu od svjetlucajućih hlača i zavodljivoga topića koji se veže oko vrata, a upravo ovakav i slični modeli ove sezone slove za veliki modni trend.

  • +5
Eva Herzigova Izvor: Profimedia / Autor: Roland Macri / KCS Presse / Profimedia

S volanima od tila i značajnog proreza na leđima, kombinirala ga je sa sjajnim hlačama visokoga struka, da bi cjelokupno izdanje stilizirala decentnim nakitom i crnim komadima u znaku visokih sandala i ručne torbice.

Kao u danima najveće slave, Herzigova u petom desetljeću života plijeni pozornost svojim izgledom, a svojedobno je izjavila da nije pobornica plastične kirurgije.

'Ljudi ne shvaćaju koliko neprirodno izgledaju. Ne pokušavam izgledati ili biti poput njih. Kako vrijeme prolazi, sve sam zadovoljnija sobom', istaknula je.

Nakon dvogodišnjeg braka s bubnjarem Bon Jovija Ticom Torresom, koji je okončala 1998. godine, Eva Herzigova uspjela se skrasiti s talijanskim multimilijunašem Gregoriom Marsiajem, s kojim ima trojicu sinova.

U ožujku 2019. godine Eva je otkrila da su se zaručili nakon 16 godina veze.