KAO U SNU

Svi pričaju o vjenčanici brazilske ljepotice

11.07.2016 u 19:58

Bionic
Reading

Prelijepa Ana Beatriz Barros udala se na popularnom grčkom otoku Mikonosu za biznismena Karima El Chiatyha, a njezina je vjenčanica odmah postala hit na internetu

Brazilska ljepotica na raskošnom je vjenčanju zablistala u Valentinovoj vjenčanici od čipke koja na prvi pogled izgleda prozirno. No uz slojeve čipke i prozirni materijal koji se vijori na vjetru tajna lijepe kreacije jest u tome da ispod ima jedva primjetnu podstavu u nude boji. Tako lijepo krojena i sašivena vjenčanica, koja savršeno nadopunjava temu romantičnog vjenčanja na otvorenom, ne viđa se često pa ne čudi da internetom kruže fotografije uz komentare prepune oduševljenja.


Romantična i lepršava haljina prati i jedan od najvećih trendova sezone – otkriva gola ramena. Uz dug veo i jednostavan buket cvijeća, manekenka je složila idealan styling za ljetno vjenčanje iz snova. Viktorijina anđelica slijedila je još jedan trend  - imala je dvije vjenčanice. Za vjenčanje u vijećnici nosila je sličnu haljinu i pletenicu dok je na luksuzno slavlje došla u puno elegantnijem izdanju, baš kao i njezin suprug.

Noite mágica @anabeatrizbarrosofficial and @supreme_kec

Fotografiju objavljuje Rogerio Santana (@rogeriosantana)


Očekivano, djeveruše su također bile manekenke, među kojima je najpoznatija njezina najbolja prijateljica Alessandra Ambrosio. Uz mnogobrojne poznate goste, na Instagramu je objavljena i fotografija Alessandrine kćeri Anje, koja je imala ulogu male djeveruše.


Mladenci su se itekako potrudili da se svaki od 400 gostiju osjeća ugodno i pamti vjenčanje pa su unajmili između 15 i 20 luksuznih vila u kojima su bili smješteni tijekom slavlja.