BAR REFAELI

Svi je žele: Lijepa plavuša nosi torbu koja je predmet žudnje zaljubljenica u modu

27.02.2019 u 12:45

Bionic
Reading

Prelijepa izraelska manekenka Bar Refaeli pojavila se na modnoj reviji poznate modne kuće Christian Dior gdje je plijenila poglede u stajliš kombinaciji

Bivša djevojka slavnog glumca Leonarda Di Caprija koja je sad u sretnom braku s izraelskim biznismenom Adijem Ezrom s kojim ima dvoje kćerkice Liv i Elle, pokorila je Paris u neodoljivom stajlingu kojem je teško pronaći manu.

Zgodna plavuša koja je izgradila impresivnu karijeru u svijetu mode zahvaljujući nesvakidašnjoj ljepoti i fantastičnohj figuri, odlučila se prošetati u tamnoplavom stajlingu koji je lijepo naglasio porculanski ten i svijetle oči.

  • +12
Bar Refaeli Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izraelska ljepotica zadivila je u zanimljivom odijelu spojivši prsluk-sako i cigareta hlače u istoj nijansi. Ovaj elegantni look podignula je cipelama s trendi šiljatim vrhovima i prepoznatljivom 'Saddle' torbicom s potpisom Diora za kojom već neko vrijeme luduju slavne fashionistice. Ovaj elegantni look s puno stila osvježila je s crvenim ružem i kosom podignutom u visoki rep.

Da su ovakve torbe apsolutni hit nedavno je dokazala i neokrunjena kraljica street stylea Jessica Alba koja ju je nosila s modernim mom jeansom kraćih nogavica i neobičnim gležnjačama 'kravljeg' uzorka s potpisom omiljenog high street brenda koji vole i španjolska kraljica Letizia i modna ikona Olivia Palermo

  • +2
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Diorova torbica 'Saddle' koja je oduševila trendseterice predstavljena je 2001., a taj već pomalo zaboravljeni model oživjela je nova kreativna direktorica Diora, Maria Grazia Chiuri.

'Saddle torba je model koji se nosi na isti način poput košulje i jakne i zbog svog oblika ona je toliko udoban odabir da ćete na trenutak zaboraviti da ju nosite. Osim toga, krasi ju praktičnost jer vam omogućuje da nosite sve što vam je potrebno. Zbog navedenog odlučila sam joj udahnuti novi život ponudivši nekoliko živopisnih inačica, a poput kameleona torba Saddle prilagođava se svakoj situaciji', izjavila je talijanska dizajnerica Maria Grazia Chiuri u ime modne kuće Dior.

Ove torbice iz nove kolekcije dolaze s prepoznatljivim detaljem predimenzioniranog zlatnog slova 'D' i paprenom cijenom od 22.000 kuna, a u nešto više od pola godine koliko je prošlo od njihovog lansiranja postale su najtraženija torba u svijetu mode.

Obzirom da se radi o bezvremenskom modelu, ni ne sumnjamo da ćemo inačice ove torbice (ili originale - tko si već može priušititi) itekako viđati na gradskim ulicama ovoga proljeća.