GLUMICA MICHELLE KEEGAN

Svi govore o modnim komadima Maye iz Netflixove serije 'Fool Me Once', a evo što nosi

11.01.2024 u 10:33

Bionic
Reading

Atraktivna Britanka Michelle Keegan, zvijezda Netflixova hita 'Fool Me Once', kojeg se gledatelji jednostavno ne mogu zasititi, privukla je veliku pozornost ne samo ulogom Maye, već i odličnim stajlinzima koje nosi u toj seriji nastaloj prema djelu američkog književnika Harlana Cobena

Netflixova serija 'Fool Me Once' prikovala je gledatelje diljem svijeta, ali i u Hrvatskoj, uz ekrane.

Čini se da svi ovih dana pričaju samo o novoj seriji snimljenoj prema djelu književnika Harlana Cobena te je trenutno na vrhu Netflixove ljestvice u Ujedinjenom Kraljevstvu.

  • +4
Michelle Keegan u seriji 'Fool Me Once' Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / Everett / Profimedia

Osim uzbudljive radnje, nevjerojatnih obrata i divnih prizora bajkovitih engleskih krajolika, zaljubljenice u modu ne prestaju komentirati stil glavne junakinje Maye Stern, koju glumi 38-godišnja Michelle Keegan, dosad relativno nepoznata izvan Velike Britanije.

Zahvaljujući svom imućnom stilu života, Maya ima impresivnu garderobu te je odjevena u luksuzne brendove, uključujući Dolce & Gabbanu, Veronicu Beard i Burberry - što je sjajno odrađen posao kostimografkinje Jacky Levy.

Zgodna Michelle u seriji nosi puno nevjerojatnih jakni i kaputa, komada koji su izazvali neviđen hype među fashionisticama.

'Fool Me Once' je izazvala podijeljene kritike, a odlikuju je uzbudljivi preokreti uz brojna pitanja o tome tko su ubojice, no nije zaplet samo ono o čemu se priča.

Baš poput kultne Eddiejeve majice Hellfire Club iz 'Stranger Thingsa' i Joelove jakne u 'The Last of Us', obožavatelji serije sad predano pretražuju sve detalje o cool garderobi glavne junakinje Maye, bivše kapetanice, pa njezina sklonost military looku ima smisla. Fashionistice će se složiti da je velika zvijezda u ovoj Netflixovoj seriji i Mayin sivi kaput od tvida.

Nosila ga je sa chic zelenim šalom i elegantnim crnim hlačama, a riječ je o efektnoj kreaciji talijanskog dvojca Dolce & Gabbana. Ipak, oni koji žele kopirati njezin look za razumniju cijenu mogu pronaći slične modele s potpisom brendova Reformation i John Lewis.

Još jedan fantastičan komad koji su svi uočili crni je kaput iz prvih scena serije, a potpisuje ga brend Holland Cooper, no sličnih modela naći ćete i u ponudi Warehousea i Nexta. Ako vas je zanima gdje je Maya nabavila efektni bijeli kaput, imamo loše vijesti za vas: posvuda je rasprodan.

Naime kostimografkinja Jacky Levy potvrdila je da je kupila vuneni kaput Karen Millen prije godinu dana, što objašnjava zašto ga više nema u ponudi, a divna bajkerska jakna, koja baš dobro pristaje Michelle Keegan, odnosno Mayi, dolazi s potpisom brenda All Saints. No bez brige, sličnih jakni naći ćete u ponudi Marks & Spencera ili na aktualnoj rasprodaji brenda & Other Stories.