NOVI HIT

Svi ga žele: Ovaj tepih je toliko popularan da ima svoj Instagram profil

06.02.2020 u 11:16

Bionic
Reading

Crno-bijeli tepih ukrašen motivima sa sjevera Afrike, nova je fascinacija zaljubljenika u interijere koji ga žele u svojim domovima

Radi se o efektnom tepihu francuskog kataloškog brenda La Redoute poznatog po cjenovno prihvatljivim trendi komadima za kojim je trenutačno nastao veliki hype.

Zanimljiv tepih s motivima naroda Berberi koji naseljavaju saharsko područje Sjeverne Afrike čija je cijena posve prihvatljivih 99 funta (oko 871 kuna) postao je veliki hit.

Zbog svog neutralnog dizajna i klasične kombinacije boja odlično uklapa u svaki interijer, 'Afaw' tepih vrlo je brzo opčinio sve na Instagramu gdje je dobio i svoj profil.

Nimalo nas ne čudi da je toliko tražen jer je ujedno i klasičan, ali i suvremen pa je vrlo brzo oduševio je mnoge influencerice i blogerice koje ga ne prestaju hvaliti.

'Zbilja ga je jako puno ljudi kupilo da su ga od prošlog ožujka morali čak šest puta vraćati u prodaju', objasnila je influencerica Erica Davis koja ga je među prvima nabavila.

Prednost ovog tepiha je i u njegovoj jednostavnosti jer se bez problema funkcionirati u svakom prostoru, a uz par detalja daje poseban šarm svakom prostoru.

Osim toga, cijena mu je i više nego prihvatljiva, a nije težak za održavanje.