PORASLA PRODAJA

Sve zbog Kate Middleton: Za crvenim kardiganom pomamile se i trendseterice, pa je on rasprodan brzinom svjetlosti

19.12.2021 u 20:47

Bionic
Reading

Ni cijena od 12 tisuća kuna, za koliko se prodavao online crveni džemper s potpisom Miu Miu, nije spriječila ljubiteljice mode da isti kupe i to nakon što se u istom pojavila vojvotkinja od Cambridgea

Kada je 8. prosinca u Westminstersku opatiju na božićni koncert 'Together At Christmas' stigla u crvenom kardiganu, 39-godišnja Kate Middleton vjerojatno nije niti sanjala kako će isti, zbog nje, biti rasprodan u kratkom roku.

Naime, vojvotkinja od Cambridgea u tom se kardiganu pojavila u videu snimljenom za njezinu dobrotvorni event, a koji će se u cijelosti prikazati na Badnjak na ITV-u, i raspametila svjetske trendseterice.

S detaljima poput ovratnika Petra Pana i bisernim gumbima, kardigan je postao pravi hit među njezinim modnim sljedbenicima, i to unatoč paprenoj cijeni od čak 12 tisuća kuna. Samo nekoliko dana nakon pojavljivanja Kate Middleton, kardigan je rasprodan u apsolutno svim veličinama i to redom na poznatim stranicama za online shopping - Net-A-Porter, Far Fetch, ali i na službenim stranicama Miu Miu.

  • +5
Crvena izdanja Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kardigan je inače izrađen od kašmira i na dijelovima ima dizajn u obliku dijamanata, a kako bi se podigao blagdanski duh, tu su i ispletene ruže.

Inače, u blagdanskoj sezoni 39- godišnja vojvotkinja od Cambridgea ne krije sklonost nošenju komada upečatljive crvene boje koja se uz zelenu smatra simbolom Božić, no osim što predstavlja prigodan odabir, njome je Kate odlučila označiti sva veća događanja na kojima nazoči.

raspoložena vojvotkinja

[FOTO] Dobro raspoložena Kate Middleton u teniskom 'okršaju' s teniskom senzacijom Emmom Raducanu opet pokazala istrenirane noge

Pogledaj galeriju

Prema riječima britanske stilistice Rochelle White, modni odabiri Kate Middleton u znaku crvene boje pokazatelj su njezina rastućeg samopouzdanja, ali i činjenice da crvena boja više privlači pažnju i upada u oču od većine drugih.