KOJA VAM SE NAJVIŠE SVIĐA?

Sve premijere pariškog autosalona

28.09.2012 u 10:19

Bionic
Reading

Europa možda i grca u najgoroj financijskom krizom uzrokovanoj recesiji u posljednjih nekoliko desetljeća, no nađete li se kojim slučajem na 96.000 kvadratnih metara Paris Expa u Porte de Versaillesu, mogli biste pomisliti da automobilskoj industriji nikad nije išlo bolje

Više od stotinu svjetskih premijera tražit će u iduća dva tjedna svoje mjesto pod suncem i u srcima preko milijun posjetitelja, te čak 17.000 automobilskih novinara sa svih strana svijeta.

Pariški autosalon bijenalni je događaj koji se u kalendarskoj godini izmjenjuje s autosalonom u Frankfurtu, a teško je reći koji je od ovog dvojca glamurozniji.

Kao i svake godine atrakcija ne manjka neovisno o automobilskom segmentu koji vas zanima, a zasad je teško izdvojiti najveću zvijezdu salona budući da pred predstavnicima sedme sile još uvijek nisu skinute sve plahte s izložbenih modela.

U našoj fotogaleriji možete proučiti dosad predstavljene modele, te ih ocijeniti jednom do pet zvjezdica, a svakako nam i u komentarima napišite koji vam se model najviše sviđa.