STYLING ZA DESET

Sve je zasjenila u prekrasnoj haljini od 470 kuna

14.08.2015 u 10:26

  • +2

Victoria Justice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Mlada glumica i pjevačica Victoria Justice zaradila je gomilu komplimenata na račun svog ljetnog stylinga, a posebno nam je za oko zapela prelijepa ljetna haljinica koja oduševljava i pristupačnom cijenom

Da skupe krpice nisu garancija stila, odavno smo naučili, a ovaj je put to pravilo potvrdila i nekadašnja tinejdžerska zvijezda Victoria Justice. Mlađahna ljepotica na People StyleWatch X Revolve Fall pojavila se u prekrasnoj haljinici i istaknula se u gomili.

Haljinica na prugice u koraljno-bijelim tonovima i ove sezone jako popularnim izrezima na području trbuha bile je sjajan izbor za vrući ljetni dan, a Victoria je u njoj izgledala elegantno i mladenački. No najbolje je to što ova trendi haljinica popularne srednje dužine košta svega 470 kuna i kupljena je u popularnom web-dućanu Asosu.

Šik haljinicu Victoria je nosila na bijele salonke s potpisom Stevea Madenna koje također imaju prihvatljivu cijenu od oko 750 kuna, a look je upotpunila bijelom torbom Rebecce Minkoff.

Odlično izdanje 22-godišnja ljepotica zaokružila je i prikladnom šminkom naglasivši usne ružem u odgovarajućoj koraljnoj nijansi.