RAJ ZA LJUBITELJE INTERIJERA

Svaki je kutak osmišljen do posljednjeg detalja: Novi dom slavne glumice obara s nogu

19.03.2021 u 16:58

Bionic
Reading

Dok jedan dio bogatih i slavnih pandemiju koriste da bi prodali višak nekretnina i barem malo nadoknadili manjak posla u filmskoj industriji, drugi dio iskoristio je niže cijene nekretnina na tržištu za kupnju novog doma iz snova. Jedna od njih je i slavna glumica i komičarka Maja Rudolph, zvijezda filmova 'Djeveruše', 'Starci' i 'Party života', koja je bacila oko na prekrasnu rustikalnu kuću u Sherman Oaksu, u Los Angelesu

Glumica Maya Rudolph zna prepoznati dobru priliku kad je vidi. Imanje s prekrasnom kućom veličine 170 kvadratnih metara, smješteno u naselju Sherman Oaks, u Los Angeles tražilo je novog vlasnika, a slavna glumica je brže-bolje zgrabila priliku i nekretninu 'upecala' za 16,6 milijuna kuna.

Kuća se sastoji od tri spavaće sobe i tri kupaonice, velike garaže i vrta te parka za djecu kojem će se najviše razveseliti glumičino četvero djece, Minnie, Pearl, Jack i Lucille Anderson.

  • +9
Dom glumice Maye Rudolph Izvor: Profimedia / Autor: Chernov Team / Planet / Profimedia

Interijer će se zasigurno svidjeti svim zaljubljenicima u spoj rustikalnog, tradicionalnog i modernog uređenja, a svaki kutak osmišljen je do posljednjeg detalja. Posebno impresivan je dnevni boravak s kaminom, modernim namještajem i boho detaljima poput tepiha, stolića i lustera, kao i prostrana blagovaonica.

Ipak, mjesto u kojem će glumica zasigurno najviše uživati i opuštati se nakon napornog radnog dana je prekrasna terasa u vrtu, sa stražnje strane kuće.