LJUBAV JE U ZRAKU

Supruge nogometaša obožavaju trendi torbice

05.12.2014 u 10:25

  • +14

Brojni poznati na otvorenju nove trgovine torbi Bagghy

Izvor: tportal.hr / Autor: Ino Zeljak

Bionic
Reading

Brojne poznate dame oduševile su se torbama Bagghy i ponudom asortimana novog dućana u centru Zagreba koje su razgledale, a među njima bile su čak četiri supruge nogometaša: Iva Balaban, Emina Šokota, Marija Bišćan i Matea Ibanez

Žene nogometaša Iva Balaban, Emina Šokota, Marija Bišćan i Matea Ibanez razgledale su ponudu torbi i u razgovoru se odlično zabavile.


Uz medije i prijatelje, svečanom otvaranju prisustvovali su i bivši nogometaši Boško Balaban, Igor Bišćan, Tomo Šokota te mnogi drugi.

Najviše pažnje plijenile su nekadašnje manekenke Iva Balaban i Emina Šokota. Iva Balaban nije skidala osmijeh dok je pozirala uz svog supruga. U ljetnim mjesecima Iva i Boško proslavili su 12. godišnjicu sretnog braka. 'Naših 12 godina, u dobru i zlu… Potpisujem opet!' napisala je u srpnju lijepa Iva. Imaju i troje djece: 11-godišnju Taishu, šestogodišnjeg Ivana i dvoipolgodišnju Tessu.

Na otvaranju je bila i Emina Šokota, bivša kraljice Hrvatske te supruga bivšeg nogometaša Tome Šokote. Dok je bila manekenka, živjela je u Milanu, Parizu, Münchenu, Hamburgu, Portugalu, a kad se vratila u rodni Zagreb, Emina je postala brend menadžerica u koncept dućanu Nicolas te se posvetila djeci. Ima dvoje djece: 11-godišnjeg sina Tomasa i sedmogodišnju kćer Korinu. Njih rijetko srećemo na događanjima, a sinoć su uživali u društvu prijatelja.