PLIJENI SEKSEPILOM

Supruga slavnog nogometaša mamac je za poglede u haljini koja ne trpi donje rublje

06.09.2018 u 11:41

Bionic
Reading

Supruga engleskog nogometaša Petera Croucha, koji trenutno igra za Stoke City, Abbey Clancy, mamila je uzdahe na ovogodišnjoj dodjeli nagrada GQ Men of the Year. Lijepa manekenka i voditeljica natjecateljskog showa 'Britain's Next Top Model' prošetala se crvenim tepihom u seksi haljini koja malo toga ostavlja mašti

Za razliku od Kate Beckinsale, koja je potpuno promašila odabirom stajlinga za crveni tepih, 32-godišnja manekenka i voditeljica Abbey Clancy dokazala je da itekako može izgledati seksi s mjerom. Slavna ljepotica, koja se 2006. godine proslavila ulaskom u finale showa 'Britain's Next Top Model', u kojem se kasnije našla i u ulozi voditeljice, plijenila je poglede na dodjeli GQ Men of the Year Awards.

Atraktivna manekenka zablistala je u šljokičastoj haljini iz najnovije proljetne kolekcije dizajnerice Julien Macdonald koja ne trpi donje rublje. Izazovna haljina s dugačkim prorezom i prozirnim dijelovima u prvi je plan stavila ljepotičinu manekensku figuru i istrenirane noge.

  • +12
Abbey Clancy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plavokosa ljepotica, koja sa proslavljenim nogometašem ima troje djece, kćeri Sophiju Ruby i Liberty Rose te sina Johnnyja Croucha, vješto je seksi stajling spojila s decentnim zlatnim sandalama na petu i clutch torbicom te statement nakitom.

Inače, lijepa manekenka, koju je časopis FHM nekoliko godina zaredom uvrstio na svoju listu najseksi žena svijeta, svoje najmlađe dijete, sina Johnnyja, rodila je u siječnju ove godine i u zavidnu formu se vratila u rekordnom roku, stoga je sasvim prirodno da odjećom nastoji naglasiti besprijekornu figuru na kojoj je marljivo radila sve ove mjesece.