SAMOZATAJNA LJEPOTICA

Supruga Darija Šimića zablistala u najvrućem trendu

25.11.2016 u 09:58

Jelena Šimić

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletić

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Dario Šimić sa svojom Jelenom opustio se na predblagdanskom druženju u jednoj zagrebačkoj slastičarnici, a svi su pogledi bili uprti u njegovu zanosnu suprugu

Posvećena braku, koji traje više od 15 godina, te odgoju četvero djece, Jelena Šimić se ne eksponira puno u javnosti, ali kada god to prilika zahtijeva, uvijek je dotjerana u skladu s trendovima.

nakon četiri trudnoće izgleda besprijekorno, a poput svjetskih trendseterica, za večernji izlazak usred tjedna odabrala je statement hlače. Jelena Šimić je u poznatu zagrebačku slastičarnicu došla u crnim hlačama koje sa strane imaju zlatnu crtu, a one su ove sezone jedan od najvećih trendova i nisu im odoljele najbolje odjevene slavne ljepotice ni holivudske dive.

No lijepa supruga bivšeg nogometaša nije se zadržala samo na trendi hlačama. Budući da su one upečatljive same po sebi, uvijek dotjerana Jelena nije kombinirala previše detalja te je odabrala vječni komad – bijelu košulju. Stajling je zaokružila šalom i neobičnim cipelama sa zlatnim detaljima.

Hlače s crtama sa strane vratile su se na mala vrata u sportskoj verziji i, nakon što je svileni model prezentirala slavna modna kuća Chloe, preko noći su nastale njihove razne verzije, a žene ih vole zbog još jednog razloga - crta sa strane tijelo čini vitkijim, a noge duljima.

Summer time... ??????

Fotografiju objavljuje Dario Šimić (@simic_dario)


Jelena očito uživa u modi jer je tako primjerice ljetos na obiteljskom odmoru pokazala zanosnu liniju u hit kupaćem kostimu brenda Kiini. Ta je kupaći kostim prošlo ljeto bio jedan od najprodavanijih, a nosile su ga mnogobrojne slavne dame, pa i poznate Hrvatice poput Nevene Rendeli i Nataše Janjić.