PHOTOSHOP GAF

Što nedostaje savršenom tijelu Karlie Kloss?

21.11.2012 u 18:13

Bionic
Reading

Fotošopirane fotografije u modnim magazinima nisu rijetkost, a Photoshop greške i pretjerivanje isto su tako česta pojava. Ovoga puta žrtva fotošopiranja je američka manekenka Karlie Kloss koja je u Vogueu osvanula s čak dva pazuha ispod jedne ruke

Dok većina Photoshop umjetnika na modelima skriva bore,rupice na licu, prištiće i centimetre, ponekad se i njima dogodi da se malo zaigraju pa manekenke ostanu bez noge, ruke ili bedra. Međutim, ovoga puta američka manekenka Karlie Kloss, koju je slavni fotograf Mario Testino fotografirao za španjolsko izdanje Voguea, dobila je dijelove viška, pa je tako završila s dva pazuha ispod jedne ruke.

Dok zavodljiva Karlie pozira u gaćicama, s velikim srebrnim remenom, samostojećim sjajnim čarapama te s bijelim štiklama, kapicom na glavi i izazovnim pogledom, a samo crna traka joj skriva grudi, ispod lijeve ruke otkrivaju se čak dva pazuha te tu seksi sliku u najmanju ruku čine čudnom.

No, ovo nije prvi put se Karlie našla na meti Photoshopa. Tako je prije samo dva mjeseca u japanskom izdanju magazina Numero ostala bez rebara te joj je nadodana koja kilica više.