PRIHVATLJIVE CIJENE

Što kažete na Mišu Kovača s pršutom na čelu?

16.05.2013 u 15:10

  • +15

Sajam mode Perwoll Fashion.hr modni dodaci

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

Privjesak Miše Kovača s pršutom na čelu, teglice s malim životinjama, falusni privjesci od fimo mase samo su dio zanimljive ponude nakita na regionalnom sajmu mode Perwol Fashion.hr koji je danas otvorio svoja vrata posjetiteljima na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu

Čak 150 izlagača, dizajnera odjeće, obuće, nakita na jednom mjestu. Idealna prilika da pogledate što se sve nudi, a u iduća četiri dana, iskoristite sajamski popust, ali i dodatni popust koji određeni dizajneri nude.

U fotogaleriji možete pogledati koje smo it komade za vas pripremili te pogledati cijene i vidjeti što vam se sviđa i ima prihvatljivu cifru.

Oduševio nas je nakit Poppy dizajnerica Helene Beljo i Ivane Banović. Torbe s ručno oslikanim geometrijskim oblicima, u trendi jarkim bojama možete kupiti za 250 do 300 kuna, a dođete li sa sajamskim kuponom dobit ćete iz po 20 posto manjoj cijeni. Uzorci inspirirani Kandinskim i oblik koji asocira na Fendijeve modele, idealni su za proljeće, a šarene torbe podignut će svaku kombinaciju. Na štandu Poppy iz prijašnjih kolekcija možete kupiti i oslikane clutch torbe koje su čak 80 posto, sa 750 kuna na 150. Ako vam se više sviđa minimalizam, odlična je torba boje breskve koja je sa 300 snižena na 150 kuna.  Kožne pak narukvice, također ručno oslikane, stoje od 20 do 100 kuna.

Friki fimo iznenadit će vas i razveseliti nakitom samo za starije od 18, zanimljivim privjescima u obliku penisa i vagina te grudi, koji koštaju od 50 do 70 kuna. Najtraženije su grudi, kaže dizajnerica koja u ponudi ima i privjeske teglice u koje smješta ručno izrađene životinje, kojima je dala simpatičan naziv mikrotinje. A hit je Mišo Kovač s pršutom na čelu, za kojeg ćete izdvojiti, kad se uračuna sajamski popust, 120 posto.


Zanimljiv nakit, za one koji žele biti posebni nudi i Glow, koji u ponudi ima ogrlice leptir mašne ili pak ovratnike do 230 kuna. Predimenzionirani nakit Petre Bole od plastike, geometrijskih oblika, pak upada u oči dimenzijama i bojama. Nadasve originalan i namijenjen onima koji se usude eksperimentirati. Ogrlice stoje 220 kuna, narukvice i broševi 150 kuna. Na tu cijenu ide i sajamski popust od 20 posto.

Originalne ogrlice Cyber Coffee Jasmine Sanader oduševile su nas zanimljivom uporabom vijaka, matica te metalnih dodataka koji u službi mode imaju jednu sasvim drugu ulogu. Ukrasiti, začiniti kombinaciju, učiniti vas jedinstvenima. Cijene su oko 700 kuna, a na popustu u nedjelju dobit ćete ih 30 posto jeftinije.

Studio O'grlice nudi kožne ogrlice koje imaju 3D efektom stoje od 70 do 200 kuna.Modna udruga Sva lica koja na štandu ima radove više dizajnera ponudila je, između ostalog, odlične kožne torbe i ogrlice Marmelo, ilustrirano remenjem, ali i zanimljivu kožnu torbu u kombinaciji s plutom. Zavirite u fotogaleriju i pogledajte što se sve nudi, ali imajte na umu da sajamski popust iznosi 20 posto na prikazane cijene, no najbolje ćete proći ukoliko u nedjelju dođete na Happy Hour kada će dizajnerski komadi biti sniženi 30 posto, a neki dizajneri dali su naslutiti da će cijene još i više padati.