ZANIMLJIVO OTKRIĆE

Što je to Vanessa Hudgens saznala o plavušama?

03.04.2013 u 15:49

Bionic
Reading

Vanessa Hudgens rado je prihvatila ulogu u filmu kontroverznog autora Harmonyja Korinea 'Spring Breakers'

Bivša Disneyjeva zvijezda najpoznatija kao čedna Gabrielle u High School Musicalu otkrila da katkad nije lako biti plavuša.

Ashley Benson i ja izašle smo van odmah nakon što smo završile poslove na setu, a ja sam iz zezancije ostavila plavu periku. Bila sam šokirana koliko su nas druge djevojke u klubu mrzile. Bile su strahovito ljubomorne na nas. Čini mi se da plavuše izazivaju puno više reakcija okoline, kako pozitivnih tako i negativnih. Zato ne bih žurila s transformacijom u plavokose cure', rekla je ova prirodna crnka koja u tom filmu o razuzdanim studenticama igra Candy.

Vanessa (24) kaže da joj je uloga u tom filmu bila pravi izazov.

'Htjela sam isprobati nešto novo. Bila sam vrlo uzbuđena oko tog angažmana. Svidjela mi se ideja da se ljudi u čudu pitaj Zar je to Vanessa Hudgens?'

Dodala je da ju je mučilo kako će izgledati na filmu, jer je redatelj želio da glumice izgledaju poput cura iz susjedstva.

'Kao i sve cure, malo sam nesigurna kad je u pitanju moje tijelo. No na kraju je sve dobro ispalo', rekla je Vanessa koja je godinama bila u vezi s kolegom iz HSM Zacom Efronom