MODNI PROMAŠAJ

Što je to slavna manekenka nabacala na sebe? 'It' djevojka današnjice sve je zbunila svojim stajlingom

29.01.2021 u 11:32

Bionic
Reading

Tjedan visoke mode u Parizu je i službeno završio pa brojne manekenke polako napuštaju francusku prijestolnicu mode. Među njima je i jedna od najuspješnijih imena u industriji, Bella Hadid. Mlađa sestra jednako uspješne manekenke Gigi Hadid slovi za 'it' djevojku današnjice, no svojim nedavnim stajlingom tu je titulu oštro demantirala

Atraktivna Bella Hadid, kći imućnog palestinskog investitora nekretnina Mohameda Hadida i bivše nizozemske manekenke Yolande Hadid, uvijek je odjevena u skladu s najaktualnijim trendovima. 24-godišnju manekenku navikli smo viđati u genijalnim stajlinzima zahvaljujući kojima je uvijek jedan korak ispred drugih trendseterica, no njen posljednji u nizu stajlinga koji smo imali prilike vidjeti tijekom boravka u Parizu, nije jedan od onih koji su zaslužili pohvale.

Bellu smo navikli viđati u provokativnim i seksi kombinacijama i stajlinzima koji su ispred svog vremena, no bojimo se da je u ovako lošem modnom izdanju dosad nismo vidjeli. Manekenku su paparazzi uslikali dok je napuštala hotel u kojem je noćila proteklih dana za vrijeme trajanja Tjedna mode.

  • +5
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: CPD+DFY / KCS Presse / Profimedia

Slavna ljepotica projurila je do auta koji je čekao da ju odveze do zračne luke, no fotografi su ipak uspjeli uslikati Bellu u nimalo laskavom stajlingu. Čini se da je manekenka u nedostatku vremena na sebe nabacala prvo što je vidjela u ormaru.

Efektni kombinezon na pruge možda ne bi bio loš odabir sam za sebe, ali u kombinaciji s bež puffer jaknom, bijelom majicom koja viri ispod vunenog kombinezona i crnim rukavicama potpuni je modni promašaj.

Na Belli je zamijećena i personalizirana ogrlica od šarenih perlica s njezinim imenom koja također nije najsretniji odabir uz ovaj već dovoljno šaroliki stajling.