KORISNE UPUTE

Što ako je penis prevelik?

05.12.2013 u 08:50

Bionic
Reading

Kada se radi o penisima, obično se vjeruje da je veće bolje. No jednako kao što malen penis može predstavljati problem i poveće proporcije penisa mogu biti problematične

Mnogi bi muškarci bili spremni žrtvovati mnogo toga radi još kojeg centimetra 'tamo dolje', piše askmen.com. Osim prilikom same penetracije, poveće dimenzije penisa mogu uzrokovati probleme prilikom analnog seksa te oralnog seksa, pa je i muškarcima tako i ženama po tom pitanju svaki savjet sigurno dobrodošao.

Ako se pitate kako se seksati s velikim penisom, na dobrom ste mjestu, jer otkrivamo nekoliko najvažnijih trikova.

Koristite puno lubrikata. Čak i ako uopće nije upitno je li partnerica dovoljno vlažna, lubrikat će vam u ovoj situaciji biti najbolji saveznik jer smanjuje trenje. Koristite ga čak i tijekom predigre, a izbjegavajte onaj na bazi ulja, jer može izazvati gljivične infekcije. Umjesto toga, držite se lubrikata na bazi vode ili silikona koji se također mogu koristiti u kombinaciji s kondomima.

Izbjegavajte analni seks i doggy style. Analni otvor nije tako elastičan kao vaginalni. Vagina je dizajnirana na takav način da su ulazak (penis) i izlazak (dijete) prirodni te je tkivo pripremljeno na širenje. Kod analnog kanala nije takav slučaj pa će analni seks s penisom većim prosjeka vrlo često izazvati bol ili ekstremnu neugodu. Položaj doggy style omogućuje ekstra duboku penetraciju pa je ta poza preporučljiva muškarcima s manjim penisima.

Držite se misionarske poze ili one prilikom koje je žena gore ili na boku. Klasična misionarska poza spriječit će preduboku penetraciju. Iako se ova poza nerijetko smatra pomalo dosadnom, u ovome slučaju to je dobitna kombinacija za obje strane. Kada je žena gore, sama može kontrolirati dubinu penetracije, a muškarac se jednostavno može prepustiti i uživati u vrućem pogledu. Seks na boku odličan je izbor za jako obdarene muškarce jer ta poza nikada ne omogućuje potpuno duboku penetraciju.

Krenite polako. Tehnika vam mora biti polagan i senzualan ritam; nemojte joj odmah pokazati svu svoju veličinu, već usporite, neka penetracija bude jako spora i dajte joj vremena da se navikne.