POPUT SOFIjE RICHIE

Stilistica slavnih otkriva 5 komada u duhu tihog luksuza koje trebate imati u ormaru

10.03.2024 u 14:33

Bionic
Reading

Bezvremenska estetika ne mijenja se s trendovima, ali kao što se pokazala u posljednje vrijeme, itekako utječe na njih. Nitko to ne zna bolje od Liat Baruch, stilistice slavnih žena čijim se stajlinzima divimo

Baruch je možda najpoznatija kao stilistica nove modne ikone, Sofije Richie, a zaslužna je za njezin svadbeni look, kao i brojne modne kombinacije koje se kopiraju diljem svijeta.

No Barcuch kaže da viralni stajlinzi zapravo nikad nisu bili dio njezina plana. 'Imam puno klijentica visokog profila. Neke su poznati, a neke nisu, ali nikad se nije radilo o tome da postanu viralni', kaže stilistica za Page Six.

  • +3
Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: MATT WINKELMEYER / GETTY IMAGES / DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Osim stilističkih usluga sad je zaplivala i u dizajnerskim vodama, napravila je kolekciju za Bloomingdaleov ekskluzivni brend Aqua.

Ne krije da najviše voli klasičan stil, no naglašava da vam ne trebaju dizajnerske stvari da biste stvorili look koji priželjkujete.

  • +9
Sofia Richie Grainge Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov-celebretyLivin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

5 komada u duhu tihog luksuza koje svatko treba imati u ormaru

Dobar džemper

Bez obzira na godišnje doba, Baruch preporučuje ulaganje u dobar džemper, bilo da je to kardigan ili obična vesta s okruglim izrezom. Napominje da se džemperima treba nekad i poigrati pa predlaže da ga prebacite i vežete oko vrata. 'Uspoređujem to s igranjem s kosom; kada se igrate s rukavima džempera oko vrata, to je na neki način koketno', kaže ona.

Hlače visokog struka

Ne možete pogriješiti s dobrim parom hlača visokog struka, koje preporučuje stilizirati uz štikle ili ravne cipele.

Dobri modni dodaci

"Mislim da ako imate dobru torbu ili dobre cipele, taj jedan komad nekako povezuje cijelu priču. Onda ostatak vaše odjeće može biti kombinacija povoljnijeg i skupljeg.'

Kvalitetne traperice

'Volim vintage Levi's, ali ne moraju nužno biti one već samo dobar par traperica koje laskaju vašem tijelu', kaže Baruch.

Jednostavna shift haljina

Baruch se kune u dobru shift haljinu, bilo da je nosite u kombinaciji s blejzerom ili kardiganom.