TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Stigao je i posljednji dan darivanja

31.12.2014 u 08:28

Bionic
Reading

Akcija 'Tportal.hr daje sve od sebe' stigla je do samo kraja - požurite i uhvatite posljednju priliku za osvjanje vrijednih nagrada!

Kako bismo nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika, a kako bi svi bili što sretniji omogućili smo vam da nam u formi za prijavu sugerirate koje nagrade biste željeli osvojiti (moguće više odgovora). Uzmite u obzir da odabir željenih nagrada ne garantira da ćete ih i osvojiti, ali tportal.hr će dati sve od sebe da vam ispuni želju!

Danas će nagrade osvojiti čitatelji koji prvi odgovore točno na nagradno pitanje koje ćemo objaviti ovdje u razdoblju od 10 do 11 sati!

Imena dobitnika objavit ćemo već danas, oko 12 sati!

Estee Lauder vam poklanja Advanced Night Repair Eye Serum

Synchronized Complex II
Novi Advanced Night Repair Eye Serum pruža sveobuhvatnu njegu za područje ispod očiju. Pomaže koži da izgleda mlađe, svjetlije i manje umorno. Popravlja nastala oštećenja koja dovode do pojave prijevremenih znakova starenja kože uzrokovana štetnim vanjskim utjecajima. Lagane teksture brzo se upija. Koristi se samostalno ili prije kreme s ciljanim djelovanjem. Sadrži hijaluronski kiselinu koja omogućuje dubinsku hidrataciju. Bez mirisa.

Avon vam poklanja set za njegu lica - Anew NutriAdvance laganu kremu i Anew Reversalist antiaging kompaktnu podlogu

Jeste li znali? Mnogo žena se susreće s problemom suhe kože. Esencijalne omega kiseline igraju ključnu ulogu u pravilnom funkcioniranju kože. Obnavljaju i jačaju epidermalnu barijeru te štite kožu od prekomjernog gubitka hidratacije. Kao rezultat, koža je meka, podatna i hidratizirana. Otkrijte esencijalne omega kiseline i našoj novoj liniji Anew Nutri Advance, prikladnoj za sve dobne skupine.
Formula bogata uljem i Nutri-3X-Omega kompleksom sadrži dragocjene omega 3, 6 i 9 masne kiseline te u trenu dubinski njeguje kožu i pruža joj osjećaj predivne ugode. Lagana njegujuća kremaza normalnu kožu može se koristiti ujutro i navečer te pruža cjelodnevnu, dubinsku hidrataciju.

ANEW Reversalist kompaktna podloga za popunjavanje bora: Ovaj multifunkcionalni proizvod trenutno ublažava bore i linije na čelu te na području oko očiju, ujedno pružajući prave rezultate njege kože. Formuliran s Reversalist Tri-Elastinex tehnologijom, umanjuje vidljivost bora tijekom vremena, a 2 od 3 žene koje su ga testirale svjedoče o izgledu gotovo potpuno oslobođenom bora u samo tjedan dana.
Svilenkasta podloga koja zaglađuje bore dolazi u elegantnom kompaktnom pakiranju s elegantnim reflektirajućim poklopcem. Podloga se nanosi vršcima prstiju izravno na bore, nakon hidratantne podloge ili čak preko make upa.

Vina Belje poklanjaju dva vrhunska vina iz svoje ponude – graševinu i merlot.

Graševina vrhunska, berbe 2013 svježe je i elegantno vino. U dubokom i profinjenom okusu dominira zelena jabuka, profinjena mineralnost s bademastim završetkom. Idealno vino za uživanje uz tjestenine, bijela mesa i suhomesnate delicije.

Merlot vrhunsko vino, berbe 2011 sa svojom rubinsko crvenom bojom ukazuje već na prvi pogled na vrlo ozbiljno vino. Harmonično vino s voćnim karakterom, puno je i snažno. Crvena mesa, divljač, pečena teletina, zreli sir te kulen dobra su osnova za uživanje ovog vina.
Ovih praznika uz odabrane delicije u krugu najdražih, uživajte u Vinima Belje.

Dr. Nola vam poklanja paket Dr. Nola for skin Xerosensa za tijelo

Dr. sc. Ivana Nola, dermatovenerologinja u zagrebačkoj Poliklinici Nola, nedavno je lansiranjem svoje linije za suhu i osjetljivu kožu dokazala kako dermatovenerologija za nju nije samo posao već i strast. DR NOLA for skin Xerosensa naziv je linije koju čini šest proizvoda za njegu suhe i osjetljive kože lica i tijela.
Svi proizvodi u liniji sadrže pomno odabrane sastojke koji djeluju protuupalno, umiruju kožu, vraćaju joj vlažnost te je čine glatkom i elastičnom.
Svih šest proizvoda linije DR NOLA for skin dermatološki je ispitano i mogu se kupiti u ljekarnama diljem Hrvatske. Pakirani u nježnoj, profinjenoj bijeloj ambalaži, razlikuju se po jasno izraženim brojevima od 1 do 6.

Osim za lice, dr. sc. Ivana Nola je osmislila i dva proizvoda za njegu tijela.
Brojkom 5 označen je DR NOLA for skin Xerosensa sindet za tijelo, bogati gel za svakodnevno tuširanje ili kupanje suhe i osjetljive kože tijela. Uporabom ovog sindeta koža tijela postat će elastična i popravit će se njen tonus. DR NOLA for skin sindet ne sadrži sapun i paraben.
Nakon tuširanja koža zahtijeva dodatnu brigu i njegu, a to će joj pružiti mlijeko za tijelo DR NOLA for skin. Obogaćeno je hidrokompleksom, poboljšava epidermalnu elastičnost, štiti od iritacija, djeluje umirujuće, protuupalno i ublažava svrbež. Mlijeko za tijelo DR NOLA for skin označeno je brojkom 6.
Svi proizvodi linije Dr. Nola for skin Xerosensa su zbog sastava, djelovanja te ugodnog mirisa namijenjeni ženama i muškarcima.

Konzum vam poklanja ManXtreme poklon paket

ManXtreme program namijenjen je muškarcima koji odabiru samo provjerene i kvalitetne proizvode za brijanje. Za savršeno brijanje i glatku kožu ManXtreme sarži jednokratne brijaće aparate, nježna sredstva za brijanje, ali i njegu i hidrataciju kože nakon brijanja.

Opustite se i priuštite sebi posebnu njegu uz asortiman Olea i ManXtreme proizvoda koji su dostupni u svim Konzum prodavaonicama.

Caudalie vam poklanja Radiance set

Iz Caudaliea nam dolazi nova serija proizvoda Vinexpert koja ima povećanu učinkovitost protiv karbonilnog stresa koji je odgovoran za gubitak elastičnosti, pa čak i raspadanje potpornih vlakana u koži. Karbonilni stres osim toga generira oksidativni stres što vodi dodatnom propadanju stanica. Ovom prilikom smo za svoje čitateljice pripremili jedan učvrščujući serum te jednu dnevnu kremu!

Jedinstvena molekularna formula znači da djeluje na dvije razine:
-na intrastaničnom nivou – stimulira proizvodnju kolagena i povećava epidermalnu gustoću
-na ekstrastaničnom nivou – sprječava karbonilni stres kako bi se spriječila glikacija

Koži pruža esencijalne masne kiseline (Ω 3,6,9) koje štite kožu od štetnih utjecaja, hrane ju i obnavljaju. Učinkovitost je dokazana medicinskim studijama (metoda biopsije kože prije i poslije nanošenja), dokazano je značajno djelovanje na četiri gena ključna za gubitak elastičnosti i pojavu bora. Proizvedeni u skladu s Caudalie kozmetikom: pakiranje od recikliranih materijala, airless pumpice – manje konzervansa.

UČVRŠĆUJUĆI SERUM
Koncentrat protiv gravitacije! Osvježavajući fluid bez ulja, nekomedogen. 95% sastojaka prirodnog porijekla.
-najveća koncentracija Resveratrol-oleila (titriran na 1 500 ppm) - djeluje na gustoću i čvrstoću kože (jagodice, konture lica, vrat i dekolte)
-peptidi stimuliraju sintezu elastina
-arganov protein (s Ecocert certifikatom) protiv bora, s učinkom zatezanja
-hijaluronska kiselina (male molekularne težine) popunjava kožu
-pigmenti mekog fokusa - efekt zaglađivanja

VINEXPERT RADIANCE DNEVNA KREMA SPF 15
Za vidljivo mlađu, čvršću i zaglađeniju kožu i popunjenije bore. Trenutačni učinak blistave i zdrave kože. Idealna kao podloga za make-up! 72% sastojaka prirodnog porijekla + 3% hranjivih sastojaka.
-resveratrol-oleil (750 ppm) – djeluje na uzroke gubitka čvrstoće
-hijaluronska kiselina (male molekularne težine) popunjava kožu
-vinolevure® - hidratizira i osnažuje
-maslac breskve (s Ecocert certifikatom) – hrani
-cassia angustifolia (sena) – usporava površinsku dehidraciju
-ekstrakt graška - štiti i potiče sintezu kolagena i elastina
-ružičasti i biserni pigmenti – popunjavaju bore, pružaju blistavost
-ginseng - stimulira
-SPF 15 – štiti od UVA i UVB zraka

Kućica na drvetu poklanja igračku Brio pješčano vozilo

Sagradi ovo zabavno pješčano vozilo sa četiri pokretna kotača i volanom. Set uključuje alat, drvene dijelove i knjižicu uputstva.
Dob: 5+

BRIO linije za beskrajnu zabavu, potiču maštu i znatiželju! Builder je jedinstvena drvena linija koja dopušta djeci da stvore vlastitu igračku slaganjem djelova na razne načine. Mogućnosti su beskrajne! Jednostavan način izgradnje zabavan je za djecu kao i za odrasle. Linija razvija motoričke i kognitivne sposobnosti pretvarajući stvarni svijet u svijet maštovitih kreacija.

U City Centerima one Zagreb i Split te Robnoj kući Rijeka stanuje Kućica na drvetu, specijalizirana trgovina dječjih igračaka.
Po uzoru na trgovine igračaka europskih metropola, Kućica na drvetu ističe se svojim vizualnim identitetom i atraktivnim dječjim igračkama koje će zagolicati maštu i mnogim odraslima. Kućica na drvetu oduševljava detaljima i svojim jedinstvenim asortimanom te osobljem koje s posebnom pažnjom pristupa svojim malim kupcima.
Dolaskom u Kućicu na drvetu, uživat će te u igrama, animacijama i upoznati čarolije novih igračaka najpoznatijih svjetskih brandova kao što su: LEGO, Disney, Play–Doh, Monopoly, BRIO, Fisher Price, Bburago…
Srest će te i omiljene junake: Transformerse, Spider–Mana, Pčelicu Maju, Barbie, Furbyja…
Maštu će razigrati i prava kućica u kojoj se djeca mogu igrati te Drvo želja namjenjeno željama kupaca.
Iznenađenja i veselih događanja nikada neće nedostajati, stoga posjetite City Centar One i Robnu kuću Rijeka te otkrijte što je sve pripremila ekipa iz Kućice na drvetu.

Menart vam poklanja CD Pitbulla 'Globalization'

Pitbull je objavio novi album 'GLOBALIZATION' (RCA Records / Mr. 305 / Polo Grounds/Menart). 'Fireball' je još visoko na top ljestvicama, a spot je na YouTubeu do sada pogledan više od 27 milijuna puta!

Popularni Pitbull (punim imenom Armando Christian Perez) za ovaj je album angažirao i ekipu producenata i izvođača kao što su: Chris Brown, Jennifer Lopez, Sean Paul, Jason Derulo, Bebe Rexha, Claudia Leitte, G.R.L., Dr. Luke, Cirkut, Sermstyle, Lifted, Kinetics, Wallpaper i mnogi drugi.

Album uključuje i pjesmu 'Celebrate' iz filma 'Pingvini s Madagaskara' te već objavljene i dobro znane singlove: 'Wild Wild Love',” featuring G.R.L. i službena pjesma Svjetskog nogometnog prvenstva 2014 'We Are One (Ole Ola)' featuring Jennifer Lopez and Claudia Leitte. Pitbull je u listopadu bio na uspješnoj sjevernoameričkoj turneji s Enriqueom Iglesiasom. Tijekom bogate karijere, Pitbull je prodao više od pet milijuna albuma i više od 60 milijuna singlova diljem svijeta.

Universal Music je pripremio dva CD-a grupe U2 'Songs Of Innocence'

Početkom jeseni, na svačije iznenađenje, skupina U2 predstavila je album 'Songs Of Innocence'. Album su izdali nakon pet godina pauze, a standardno izdanje donosi 11 novih pjesama.

AMWAY predstavlja ARTISTRY EXACT FIT™ puder za besprijekoran izgled i besprijekorno prekrivanje.

Živimo užurbano. Dan pretrpan obavezama lakše se podnosi ako ga upotpunimo aktivnostima koje nas vesele. Jedna sitnica, kao što je beauty ritual, može nam pomoći da se osjećamo bolje i sretnije. Zašto taj ritual ne bi bio kvalitetan puder koji kožu čini savršenom cijeli dan, bez obzira na toplinu, vlažnost zraka i vaše svakodnevne aktivnosti? Upravo je novi ARTISTRY EXACT FIT™ puder u kamenu ono što trebate. Pažljivo odabrana kombinacija sastojaka i dugotrajna formula ARTISTRY EXACT FIT pudera, zaslužna je za savršeno glatko lice bez vidljivih nepravilnosti, lice koje ne pokazuje niti najmanje znakove stresa koje dan donosi.

ARTISTRY EXACT FIT puder u kamenu je najnapredniji ARTISTRY™ puder do sada.
ARTISTRY EXACT FIT dugotrajna formula, kombinacija je sastojaka koji koži pružaju prirodno matirani izgled bez suvišnog sjaja uz nadogradivo, srednje prekrivanje.

Sastojci:
Tahićanski biseri i optičke prizme – za prirodan, mat izgled, ali svejedno blistaviji završni izgled
Rijetki amazonski minerali – sprječavaju nastanak masnoće i neželjeni sjaj kože
ZF 20 UVA/UVB– za zaštitu kože od štetnog utjecaja sunca

Lumen vam poklanja knjigu 'Ljubav i hipnoza'

I tako su živjeli nesretno do kraja života.
Napet psihološki triler kreiran je u ozračju chick noira, sve popularnijega književnoga trenda koji za razliku od chick lita ne donosi sretan završetak i vjenčanice na kraju balade

Ellen O'Farrel stručnjakinja je za ljudske slabosti. Kao hipnoterapeutkinja pomaže klijentima nositi se sa svim životnim problemima, od ovisnosti do cjeloživotnih fobija. Kada se zaljubi u muškarca kojeg uhodi bivša djevojka, to je više intrigira nego uplaši. Zanima je što je nagnalo naizgled pametnu i uspješnu ženu da se tako ponaša? Voljela bi je upoznati! No, Ellen nije ni svjesna da je već poznaje. Saskia već neko vrijeme glumi njezinu klijenticu, a njihovi će se životi ispreplesti kako Ellen nije mogla ni slutiti.

Pronicljiv novi roman Liane Moriarty govori o granicama koje smo spremni prijeći radi ljubavi, o mutnim područjima između dobroga i lošega i o složenosti modernih ljubavnih odnosa.

Badel 1862 vam poklanja poklon paket vina!

Jedinstveno slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom od prosušenog grožđa.

Ljeto 2011. godine upamćeno je po rekordnim temperaturama i suši, zbog čega je grožđe na vrhunskim položajima Korlat, pokraj Benkovca, ubrzano dozrijevalo. Vinogradari i enolozi Badela 1862 su znatno ranijom berbom od uobičajene proizveli vrhunsko suho vino Merlot, a od grožđa s ekstremno visokim sladorima dobivenim prosušivanjem na trsu stvorili su vrhunsko slatko vino Korlat Merlot Boutique 2011.
Korlat Merlot Boutique vrhunsko je slatko vino proizvedeno tradicionalnom metodom prosušivanja grožđa na trsu kojom se dobivaju najbolja desertna vina. Rađeno isključivo od grožđa sorte merlot duboke je tamnocrvene boje s ljubičastim odsjajima.
U aromatskom profilu karakterizira ga bogatstvo raznovrsnih koncentriranih aroma, senzacija se nastavlja u harmoničnom toplom i bogatom okusu gdje se na ostatak šećera ugodno slažu arome crvenog voća i suhog grožđa.
Ovako kompleksno, raskošno slatko vino idealno je sljubljivati s jednako raskošnim slasticama poput čokoladnih torti, karameliziranim bademima, tamnim čokoladama…, ali i tradicionalnim jelima poput pašticade.
Vino je idealno uz slatke delicije dalmatinskog kraja poput rafiola, splitske, imotske ili rapske torte, smokvenjaka, hrapačuša, mantala…

Ovo iznimno, raskošno vino, dobilo je i odgovarajuću odjeću. Dosadašnji nagrađivani dizajn boca Korlat linije čije se boce dizajniraju posebno za svaku berbu (dizajn Vanje Cuculića), urešen je za ovo vino posebnom ilustracijom dizajnerice Srđane Modrinić.

Tvrtka Top Stil LMS vam poklanja frizuru u frizerskom salonu Hair Couture, Lanište 1h, Zagreb

Tvrtka Top Stil LMS d.o.o. još od 1989. jedan je od kvalitetnijih uvoznika i distributera frizerske i kozmetičke opreme, profesionalnih preparata za kosu, aparature i namještaja.

Prateći svjetske trendove i najnovija tehnološka dostignuća, Topstil nudi kvalitetne proizvode najpoznatijih svjetskih brandova, uz prihvatljive cijene te savjete educiranog osoblja i dobar servis. Od brandova u ponudi Topstila, posebno se izdvajaju Moroccanoil i label.m čiji će inovativni proizvodi za njegu i regeneraciju kose zadovoljiti sve one kojima je lijepa kosa visoko na popisu želja.

PIK Vrbovec vam poklanja paket trajnih salama

Omiljena kombinacija trajnih salama ovog Božića imat će posebno premium blagdansko izdanje.
PIK Čajna, PIK Zimska i PIK Panona mini dobar su odabir za nadolazeće blagdane, jer će u svakom trenutku razveseliti domaćine i njihove goste. Jednostavni i fini zalogaji, ono su što je uvijek dobro došlo kad gosti pokucaju na vrata ili kada se zaželimo nečeg kvalitetnog.
PIK Zimska proizvedena je od najkvalitetnijeg crvenog mesa s pažljivo biranim prirodnim začinima i blagom notom plijesni, PIK Čajna je pak proizvedena prema tradicionalnoj recepturi, dok je PIK Panona mini obogaćena prirodnim začinima – češnjakom i cijelim zrnom papra te je vrhunski premium proizvod.
Kreativni kanapei, sočni sendviči, ali i složenija jela poput tjestenina svih oblika, omleta i kajgana bit će ukusniji uz trajne salame iz PIK-a.

Dobar razlog za jutarnje buđenje – hrskave košarice s PIK salamom
Isprobajte jesu li košarice od lisnatog tijesta s PIK salamom dovoljan razlog da se ujutro probudite malo ranije i pripremite sočan doručak. Ne kaže se bez razloga da se po jutru dan poznaje – neka vaš, uz PIK, bude prepun finih okusa!
Sastojci:
•550 g gauda sira
•12 šnita PIK čajne ili PIK zimske salame
•250 g lisnatog tijesta
•1 žumanjak
•1 žlica vode
•4 jaja
•Prstohvat svježeg peršina
•Sol i papar po želji

Priprema
Jednu od dvije polovice zamrznutog lisnatog tijesta ostavite na sobnoj temperaturi da se otopi. Kad tijesto omekša, potrebno je upaliti pećnicu na 180°C i pustite da se zagrije.
Pobrašnite radnu podlogu i razvucite lisnato tijesto u kvadrat debljine oko pola centimetra. Kvadrat razrežite na 4 manja kvadratića i lagano uvijte rubove prema unutra. Na lim stavite papir za pečenje i posložite košarice. Svaku košaricu izbodite vilicom. Umutite žumanjak sa žlicom vode i premažite košarice. Košarice stavite peći upećnicu oko 10 do 15 minuta. Izvadite ih iz pećnice i ostavite par minuta da se ohlade.
Lagano ih pritisnite u sredini, kako bi se ‘ispuhale,’ i u sredinu svake košarice stavite oko 3 žlice naribanog sira, potom 4 šnite PIK Zimske ili PIK Čajne salame, a povrh svega pažljivo razbijte jedno jaje. Dodajte sol i papar po želji.
Vratite košarice u pećnicu i pecite oko 10 minuta – žumanjak treba ostati mekše konzistencije. Košarice poslužite tople, posute sitno sjeckanim svježim peršinom, no ako nemate svježeg peršina možete koristiti suhi bosiljak ili majčinu dušicu.

Poliklinika Aviva vam poklanja dva poklon bona od 150 kn POPUSTA na medicinske usluge Poliklinike Aviva te dva kupona ZA SISTEMATSKI PREGLED po cijeni od 649 kn umjesto 1.380 kn.

Vodite li brigu o Vašem zdravlju?
U vremenu u kojem živimo, okruženi stresom i promjenama koje se učestalo događaju oko nas, potrebno je voditi brigu o zdravlju kako bi smo uspješno obavili zadatke koji se svakodnevno postavljaju pred nas. Kvalitetna briga o zdravlju započinje upravo redovitim godišnjim sistematskim pregledom, a to je najmanje što možemo učiniti za sebe kako bismo imali cjelovit uvid u stanje našeg organizma. Stoga Vas pozivamo, ukoliko još niste obavili sistematski pregled da iskoristite pogodnost koju Vam nudimo po atraktivnoj cijeni od samo 649 kn kako biste zdravi dočekali sve životne i poslovne izazove koji su pred Vama.

Za sve specijalističke preglede u centrima izvrsnosti Poliklinike Aviva iskoristite poklon bon od 150 kn popusta. U našim centrima izvrsnosti pokrivamo gotovo sve specijalnosti današnje medicine uz najmoderniju laboratorijsku dijagnostiku, vrhunski opremljen centar za radiologiju, najsuvremeniji uređaj za magnetsku rezonancu, centar za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i medicinski fitnes kroz individualni pristup, centar za zdravlje žene, centar za zdravlje srca, centar za prevenciju i liječenje cerebrovaskularnih bolesti, centar za dermatologiju i venerologiju, centar za oftalmologiju, centar za poremećaje ravnoteže i vrtoglavicu, centar za štitnjaču, centar za liječenje boli, centar za gastroenterologiju, centar za regulaciju tjelesne težine te anti-aging centar.
Dođite i uvjerite se sami u kvalitetu profesionalnog tima poliklinike Aviva koji će zajedno s Vama brinuti o očuvanju Vašeg zdravlja.

Rezervirajte svoj termin na:
tel.: 01/4693-111
e-mail: info@poliklinika-aviva.hr
Nemetova 2, 10000 Zagreb

Nagradno pitanje potražite ovdje između 10 i 11 sati!

Točan odgovor na današnje pitanje je Cheryl Fernandez-Versini, a dobitnici su:

Tanja Mamić (Avon set za njegu lica, CD Pitbulla i popust za sistematski pregled u Poliklinici Aviva)
Stanko Roso (paket Dr. Nola Xerosens za tijelo, knjiga 'Ljubav i hipnoza' i PIK poklon paket)
Dunja Đurica (popust za sistematski pregled u poliklinici Aviva i igračka Brio pješčano vozilo)
Tihana Jedvaj (popust za pregled po izboru u poliklinici Aviva, frizura u frizerskom salonu Hair Couture, Lanište 1h i CD grupe U2)
Snježana Debeljak (Caudalie sorbet set Radiance i poklon paket vina Badel 1862)
Višnja Božić (CD grupe U2 i popust za pregled po izboru u poliklinici Aviva)
Boris Stolar (poklon paket vina Belje i Artistry puder)
Jelica Marić (Estee Lauder Advanced Night Repair Eye i Konzum poklon paket ManXtreme)

Sve dobitnike ćemo o detaljima preuzimanja nagrada kontaktirati mailom!