STJEPAN PERIĆ:

'Starci su me ulovili u krevetu s curom'

20.12.2013 u 14:44

Bionic
Reading

Glumac Stjepan Perić otkrio je da je trenutno malo zaljubljen, kad se potukao te da je što je stariji sve bolji u zavođenju

Zgodnog Stjepana Perića trenutačno gledamo u čak dvije popularne serije. U 'Stelli' igra Orsata, naočitog redatelja, ujedno člana žirija talent showa, a u 'Tajnama' tumači lik Filipa Petrića, poštenog i povučenog mladića koji radi u hotelu kako bi pomogao svojoj obitelji.

U ovotjednom 'MaPet showu' voditeljicama se gotovo sasvim otvorio – osim u zadnjem pitanju, jer su Petra Nižetić i Marijana Batinić odbile sudjelovati u demonstraciji njegove omiljene seksualne poze.

Stjepan je otkrio i jedan škakljiv podatak - da ga je netko od roditelja ulovio u krevetu s curom.

'Bilo je simpatično. Čak se više ne sjećam tko je to bio. Bilo je to dok sam živio s roditeljima. Cura je došla prespavati kod mene, a u dva ujutro netko je došao na vrata i pitao je li sve ok. Bili smo prekriveni plahtom do vrata', rekao je Stjepan, otkrivajući da mu je najzgodnija političarka Milanka Opačić.

Cura koja mu je slomila srce je Britanka s kojom je bio u vezi dok je magistrirao filmsku glumu na svjetski renomiranoj Central School of Speech and Drama u Londonu.

Stjepan kaže da bi mogao odglumiti seks s muškarcem, ali sve ovisi o projektu, a tijekom intervjua je pozdravio sve one koji su mu dužni novac te dodao da jedva čeka uplate.