MODNO SE USKLADILE

Stajlinzi za čistu peticu: Ne zna se koja ima ljepšu haljinu, Jessica Alba ili Gabrielle Union

15.06.2019 u 19:28

Bionic
Reading

Jedne od najbolje odjevenih holivudskih glumica, Jessica Alba i Gabrielle Union nastavljaju promovirati svoju novu seriju 'LA Finest' po Europi, a nakon Madrida, Dubrovnika i Londona, stigle su u Monte Carlo, gdje su zabljesnule u šarenim, lepršavim haljinama

Lijepe glumice početkom tjedna boravile su u Dubrovniku na NEM konferenciji, a pritom nisu krile oduševljenje krajnjim jugom Hrvatske. No poslovne obaveze odvele su ih u London, a zatim i Monaco gdje se trenutačno održava 59. televizijski festival Monte-Carlo.

Tijekom dosadašnje promocije serije 'LA Finest', glumice su pokazale senzacionalne stajlinge, što ne čudi kad slove za jedne od najbolje odjevenih holivudskih dama. Za dolazak na festival na Azurnu obalu modno su se uskladile, obje odabravši šarene, maksi haljine koje se vežu oko vrata i zlatne sandale.

Jessica Alba odabrala je dugu haljinu lepršavog kroja i tigrastog crveno-bijelog uzorka, dok je Gabrielle Union zabljesnula u prekrasnoj svilenoj haljini američke modne kuća Oscar de la Renta, a riječ je o modelu iz kolekcije jesen/zima 2019.

  • +10
Jessica Alba i Gabrielle Union Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako dobro raspoložene glumice imaju razloga za slavlje jer je potvrđeno da njihova serija dobiva i drugu sezonu, za Jessicu Albu dolazak u Monaco bio je prilično stresan. Lijepa je glumica uoči dolaska na Azurnu obalu izgubila putovnicu, a na otvaranje festivala u kneževinu stigla je u zadnji trenutak i to u pratnji diplomata.

Tijekom boravka u Londonu Alba je zagubila putovnicu, a zbog toga nije mogla stići u Monte Carlo komercijalnim letom, pa su joj organizatori festivala priskočili u pomoć i službenika američkog veleposlanstva poslali privatnim zrakoplovom u London kako bi Alba dobila novu putovnicu. U isti zrakoplov u Londonu se ukrcala i glumica, a budući da se sve odvijalo u posljednji trenutak, kasnila je na ceremoniju otvaranja festivala, no organizatori su je strpljivo čekali i čak pomaknuli satnicu.