cloud boots

Spoj stila i funkcionalnosti: Ne morate dalje tražiti, ovo su najtoplije čizme za zimu

08.01.2023 u 16:52

Bionic
Reading

Bilo da se radi o Pradi, Louis Vuittonu ili H&M-u, nema sumnje - veliki trend skijaške odjeće i obuće kotrlja se online trgovinama modnih marki poput lavine. Niske temperature i borba protiv hladnoće ili čežnja za sportom i zabavom na snijegu, posve je nebitno, jer dizajneri su pokazali svoju punu kreativnost te servirali najtopliji i najelegantniji trend cipela

Za hladnu sezonu pred nama dizajneri imaju itekako dobro rješenje: cloud boots, podstavljene čizme koje ne samo da pružaju dozu elegancije, već i griju tijekom zimskih dana.

Trendi model koji podsjeća na zimske funkcionalne cipele omiljen je među modnim profesionalcima, no meke čizme u 'obliku oblaka' padom temperatura bilježe rastuću popularnost.

  • +15
Cloud boots Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Pillow boots osiguravaju topla stopala zimi

Cloud boots ili pillow boots pružaju točno ono što njihov naziv obećava: kada ih nosite, imate osjećaj da hodate po oblacima ili jastucima. Posebnost podstavljenog modela čizama obično je prošivena najlonska osnova koja seže do gležnja. Baš poput omiljene puf jakne, u ovim čizmama nema govora o smrzavanju. Ulazni dio modela često je elastičan, čak ima elastičnu traku za optimalnu zaštitu od hladnoće, dok rebrasta donja strana osigurava da se ne poskliznemo na glatkim površinama.

Kako ovaj trend kombinirati s ostatkom stajlinga?

Kao što influencerice na Instagramu pokazuju svojim street style kombinacijama, podstavljene cipele ne moraju se nužno kombinirati samo sa sportskim stajlinzima.

Meke 'jastuk čizme' savršeno se slažu i s klasičnim trapericama i chic kaputom pomalo muškog stila. Odlično će izgledati i uz zimi nezaobilazno pletivo, ali i omiljene casual, meke hlače širih nogavica, kao stvorene za lijene zimske dane.

U danima u kojima baš i nemate inspiracije što i kako odjenuti - ove čizme baš uvijek možete isfurati s tajicama.

Ove kombinacije, koje serviraju it djevojke na Instagramu, kao i sam trend cipela, dokazuju još jednom - moda i funkcionalnost itekako sjajno idu zajedno.