FASHION GURU

Sonja je brendirana od glave do pete; uz seksi kostimić koji podsjeća na katoličke školske uniforme nabacila Versaceove platforme i YSL-ovu torbicu

  • 15.11.2022 u 15:37

  • Bionic
    Reading

    Promocija novog albuma Jelene Rozge privukla je brojna poznata lica, a među njima se našla i zaljubljenica u modu Sonja Kovač

    Sinoćnja promocija novog/starog albuma Jelene Rozge nije prošla bez poznatih. U Esplanadi je bilo vrlo živo, a znam to jer sam i sam svjedočio tom veselom piru. Jelena, lijepa i sređena u šljokastom odijelu i kratkom topu, kao i uvijek, bila je baš kakva je i trebala biti kao zvijezda večeri.

    Rozginom koncertu i promociji prisustvovala je i Sonja Kovač, influencerica i zaljubljenica u krpice i brendove. Ništa čudno za taj poziv. Tako je i ovaj put odlučila biti brendirana od glave do pete. Njezino oduševljenje platformama nije novost jer je i sama rekla da kad imaš metar i žilet, može ti se, pa je u ormar ubacila još jedne Versaceove platforme.

    • +45
    Poznati na promociji novog albuma Jelene Rozge Izvor: Cropix / Autor: Cropix/Marko Todorov

    No nije bilo dovoljno modnih marki u stajlingu pa se zgrabila torbica YSL (Saint Laurent), a tu je naravno i seksi kostimić koji podsjeća na školske uniforme, idealne za katoličke škole. Tamo sam 'ubrao' i da je svoje oruđe za rad umotala u Pradinu futrolu, mislim na mobitel, ne na pneumatsku bušilicu.

    Što reći osim da se Sonja i ovaj put potrudila da bude primijećena i sređena.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.