IZ ZATVORA

Šokantan nastup liječnika optuženog za smrt Michaela Jacksona

03.04.2013 u 15:47

Bionic
Reading

Nakon što je krajem 2011. liječnik Michaela Jacksona, Conrad Murray proglašen krivim za ubojstvo iz nehata te u zatvoru odslužuje kaznu, s njim je za CNN intervju uspio napraviti Anderson Cooper

Conrad Murray proglašen je krivim za smrt kralja popa, točnije za propisivanja krive doze propofola koja je Jacksona usmrtila 2009. te sada odslužuje četverogodišnju kaznu.

S obzirom na to da nikada nije priznao krivnju te da tvrdi da je nevin, voditelj CNN-a pitao ga je kako je mogao dozvoliti pjevaču da uzme veliku dozu lijeka koja ga je na kraju koštala života.

'On je to upotrebljavao dugo vremena i tvrdio je da zna kako sve funkcionira. Ja jesam potpisao lijek, ali on ga je već koristio i ja nisam bio taj koji ga je donio u njegovu kuću. Moj je recept samo povećao njegovu zalihu. Ja sam ga htio 'skinuti' s lijeka, ali Michael Jackson nije bio osoba kojoj samo možete reći: 'Spusti to', i on će vas poslušati. Moj pristup možda nije bio ortodoksan, ali moje su namjere bile časne', rekao je Murray Cooperu.

Progovorio je o njihovom bliskom odnosu te kako ga je njegov odlazak jako potresao. Ističe kako su bili veliki prijatelji, a nakon toga svojim je postupkom šokirao i gledatelje i voditelja.

Conrad je počeo pjevati pjesmu 'The little boy that Santa Claus forgot' Nata Kinga Colea objasnivši kako je to njegova životna priča.

'Tako sam ja odrastao, nisam imao Božiće, nisam imao igračke, nisam imao ništa, ali kako sam odrastao moje je srce ostalo cijelo i moje srce kaže da pomognem, da je sve što trebam raditi davanje. Želim davati', ispričao je.