zgona kolumbijka

Sofia Vergara ne odustaje od svog stila: Znamo da voli upečatljive uzorke i boje, ali ne i da ima ovako dobar kaput u ormaru

31.12.2021 u 12:40

Bionic
Reading

Njezine odjevne kombinacije nerijetko pršte bojama i uzorcima, a modni komadi u pravilu uvijek besprijekorno ističu njezinu zavidnu figuru. Sofia Vergara nikada ne može proći nezamijećeno, stoga ni ne čudi što su mnogi bacili oko na njezin najnoviji stajling

Zvijezda serije 'Moderna obitelji' za svoju novu objavu za Instagram Story pozirala je odjevena u vrlo upečatljiv modni komad – kaput Proenza Schouler koji doista privlači pažnju. Istina, životinjski uzorak nikada ne izlazi iz mode, samo ga je važno dobro uklopiti u stajling, a to Sofiji Vergari itekako ide od ruke.

Bež kaput midi duljine krasile su crne pruge nalik zebrinim, za dodatnu dozu ekstravagancije našle su se tu i rese na bočnoj strani rukava. Uz tako upečatljiv modni komad, Sofia je za ostatak stajlinga odabrala znatno jednostavnije komade kombinirajući kaput s crnim hlačama, krupnom zlatnom narukvicom i crnom prošivenom Chanel torbicom. No ovim seflijem otkrila je i kako životinjski uzorak jako vli pa je tako vidljivo kako na mobitelu ima masku leopard uzorka.

Kada je riječ o cipelama, glumica 'Hot Pursuita' odlučila se za visoke gležnjače. Elegantne Prada gležnjače pravi su primjerak Sofijinog stila – visoka potpetica u kombinaciji šiljastog vrha i platforme. Čizme, model koji je razgrabljen s polica, dale su Sofiji elegantnu visinu, ali i pojednostavnile njezin izgled tako što su 'stopile' s hlačama, a crna elegancija malo je umirila naglašeni uzorak na kaputu.

Čizme s platformom veliki su trend ove zime, a vrlo su popularne zbog zadebljanih debelih potplata koji pružaju udobnost, ali i činjenice da dodaju koji centimetar više. I dok Sofia od cipela s platformom ne odustaje već godinama, sve veći broj slavnih dama pokleknulo je pred ovim trendom te nerijetko biraju modele s potpisom Balenciage, DKNY-ja i Prade.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia