manipuliranje odjećom

Sofia Vergara ima provjeren recept za isticanje ženstvenosti, a ovo je njezin trik

03.03.2023 u 13:28

  • +6

Sofia Vergara

Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jedna od najatraktivnijih žena u Hollywoodu ostavi bez teksta svakom svojom pojavom. Uz poznavanje vlastitog tijela, Sofia Vergara zna dobro baratati odjećom koja će istaknuti njezine obline, što je pokazala i odabirom haljine pepita uzorka

Zanosna kolumbijska glumica Sofia Vergara slovi za jednu od najatraktivnijih holivudskih glumica koja u dobi od 50 godina ostavlja sve bez daha! Slavu je stekla ulogom u seriji 'Moderna obitelj', a njezin lik Glorije, kao i sama glumica, vrlo dobro znaju kako istaknuti figuru pješčanog sata.

Njezina pojavljivanja na fancy događanjima redovito privuku veliku pozornost jer glumica zna napraviti ono što bi mnoge žene voljele znati - odjećom se služi da istakne pozitivne i sakrije negativne strane svog izgleda.

Žene koje imaju građu da im je struk znatno uži od grudi i stražnjice lako će ženstvenu figuru naglasiti uskim haljinama, posebice onima kojima je gornji dio u stilu korzeta. Primijetit ćete da upravo takve haljine midi dužine bira i zgodna glumica - pristojno, a istovremeno jako ženstveno i atraktivno.

Na snimanju posebne emisije povodom rođendana Carol Burnett, legendarne američke glumice i komičarke, Vergara se pojavila u wow izdanju. U midi haljini najpopularnijeg uzorka sezone iznova je postigla divljenje na račun izgleda, a njezina pozitivna energija zasigurno je razveselila sve prisutne. Haljina pepita uzorka djeluje kao sako bez rukava zbog svojevrsnog dvorednog kopčanja koje naglašavaju crni gumbići sa srebrnim detaljima, ali i rukavi koje je Vergara iskoristila za 'frajersko' poziranje.

Haljina u varijanti sakoa ima i izrez koji imitira srcoliki dekolte koji još jedanput naglašava grudi, a prorez u donjem dijelu olakšava kretanje i suptilno otkriva noge. Glumica je vjerna Christianu Louboutinu pa je i za ovu priliku odabrala sandale s popularnom platformom, koje su srebrnim detaljima pratile izgled gumbića haljine.

Usku midi haljinu koja prati model korzeta u gornjem dijelu glumica je nedavno odjenula i za večeru sa svojim suprugom Joeom Manganiellom te pokazala kako nositi kožnu haljinu na zavodljiv, a uglađen način.

  • +9
Sofia Vergara i Joe Manganiello Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia