NAGRADNJAČA

Snjeguljica te čeka u kazalištu Trešnja

14.12.2012 u 12:10

Bionic
Reading

Sigurno ste čuli za priču o prelijepoj djevojci koju zla maćeha progna i naredi njezinu smrt. Tražeći nov i siguran dom, Snjeguljica je navratila i u kazalište Trešnja

Jednom davno, u dalekoj i nepoznatoj zemlji živjeli su kralj i kraljica. Kada im se rodila kći, lica bijela poput snijega, kose crne kao ugalj, a usana crvenih kao kapljice krvi, nazvali su je Snjeguljica. Nažalost, majka joj ubrzo umre, a na dvor stigne zla Kraljica.

Jednog dana ogledalo kaže Kraljici da je Snjeguljičina ljepota zasjenila njenu, a ona naredi lovcu da mladu djevojku odvede duboko u šumu i tamo je ubije! Dobri lovac joj se smiluje i pusti uz obećanje da se nikada više ne pojavi u dvorcu. Uplašena Snjeguljica lutajući šumom naleti na malu kuću, s malim stolom i malim tanjurima, malim krevetima...

Napokon osjeti mrvicu sigurnosti pa odluči ostati samo da se malo odmori. Što se dalje dogodilo i kako zvuči kraj ove priče, pogledajte u predstavi o dobroti, zloći i istinskoj ljepoti.

Tportal i Dječje kazalište Trešnja za vas su pripremili po dvije ulaznice za predstavu o Snjeguljici u subotu 15. prosinca u 17 sati te u nedjelju 16. srpnja u 11 sati, a sve što trebate je brzo i točno odgovoriti na nagradno pitanje.

Dvije ulaznice za predstavu 15. prosinca u 17 sati osvojila je Mirela Matijević Erceg

Dvije ulaznice za predstavu 16. prosinca u 11 sati osvojila je Višnja Matković