izaberite ispravnu njegu

Oduvijek želite biti ponosna vlasnica prekrasne i blistave kože - uz nekoliko trikova to je stvarno moguće

28.09.2020 u 09:49

Bionic
Reading

Sve što trebate znati o tretiranju i ispravnoj primjeni preparata protiv bora

Osim izuzetno bitnih funkcija zaštite, koža je i najveći te najvidljiviji organ ljudskog tijela na čije stanje i izgled, osim genetike, utječemo i mi sami njezinim tretiranjem i njegom. Starenjem se na koži počinju pojavljivati linije, neravnine i udubljenja koja nazivamo bore, a njihova prva pojava na površini kože upućuje nas na intenzivniju i specijaliziranu njegu. Ono osnovno što svi znamo, desetak godina mlađi ili stariji je da su pravilna i redovita njega lica iznimno važni ako želimo zadržati zdravu i lijepu kožu u svakom desetljeću života. S obzirom na različite faktore koji dovode do bora, za njihovo je tretiranje potrebno primjenjivati i različite vrste tretmana.

Znate li kako treba izgledati rutina njege kože, zbog čega je važno koristiti serum, noćnu i dnevnu kremu, koja je uopće razlika između njih i kako krema zna je li noć ili dan, a područje na koje je nanosimo lice, vrat ili oči? Upravo su ova pitanja ono što često znamo zanemariti ne znajući ili misleći kako je jedan proizvod dovoljan i pogodan za sve dijelove tijela. U nastavku vam donosimo odgovore na sve dileme oko rutine njege kože i tretiranja bora Neostrata Skin Active proizvodima čija pravilna primjena dokazano usporava i ublažava promjene koje uzrokuju duboke bore i nejasnu strukturu. Neostrata njega kože utemeljena je na najnovijim znanstvenim spoznajama i kliničkim dokazima, a napredna Skin Active anti-ageing linija ciljano djeluje na sve znakove starenja kože primjenjujući najmoderniju tehnologiju. Snažne SynerG formule stimuliraju obnovu stanica, poboljšavaju tonus kože, potiču sintezu kolagena i štite od oksidativnih oštećenja čime se linije i bore zaglađuju iznutra prema van, a koža izgleda zdravije, čvršće i mlađe.

Za početak da riješimo nedoumicu oko dnevne i noćne kreme i njihove primjene. Ne, to nije trik već je namjena svake od ovih krema i opravdana. Kako koža lica ima različite funkcije danju i noću, tako je različita i njezina njega. Glavna razlika je u sastojcima i teksturi. NeoStrata skin active repair matrix support spf 30 dnevna krema sadrži zaštitu od UVA i UVB zračenja, štiteći kožu od opeklina i starenja uzrokovanih dnevnom izlaganju suncu. Antioksidativni kompleks pomaže u neutralizaciji slobodnih radikala dok snažni anti-age sastojci ujedinjeni snagom retinola i Neoglucosamina® stimuliraju sintezu kolagena i hijaluronske kiseline. Nanesite kremu ujutro na čistu kožu samostalno ili poslije seruma za hidratiziranu kožu bez linija i bora.

Za razliku od dnevne, noćna krema omogućuje regeneraciju kože od dnevnog izlaganja okolini te je nešto bogatije teksture, a glatku i hidratiziranu kožu uz zdravi sjaj bez bora omogućava upravo pravilna primjena i kombinacija obje kreme. NeoStrata noćna krema skin active cellular restoration pomoću ekstrakta matičnih stanica jabuke produžuje dugovječnost matičnih stanica kože te obnavlja i osvježava ten. Ekstrakti nara, borovnice i akacije snažno štite od antioksidativnih utjecaja iz okoliša, dok kombinacija AHAi PHA kiselina potiče eksfolijaciju i bržu izmjenu stanica. Krema se nanosi navečer na čistu kožu samostalno ili poslije seruma koji će pojačati povoljan anti-age učinak.

U usporedbi s kremama serumi su laganije teksture, ali u sebi sadrže veće koncentracije aktivnih sastojaka te prodiru dublje u kožu. Upravo zbog toga krema uz pomoć seruma prodire mnogo dublje u kožu i temeljito je hrani osiguravajući joj potpunu njegu. NeoStrata skin active tri-therapy lifting serum učvršćuje opuštenu kožu, zaglađuje, smanjuje oksidativna oštećenja i nježno pojačava eksfolijaciju za ravnomjerniji ten, poboljšavajući teksturu kože pomoću hijaluronske kiseline. 3-5 kapi seruma ujutro i navečer nanesite na čistu kožu. Ostavite serum da se upije te potom nanesite dnevnu odnosno noćnu kremu za nenadmašan lifting učinak.

Ako usporedimo kožu lica i vrata, jasno možemo zaključiti kako je koža lica deblja i prokrvljenija, dok je koža na vratu i dekolteu tanja zbog čega teže zadržava čvrst tonus. Upravo iz navedenih razloga, specijalno za ovo delikatno područje formulirana je NeoStrata skin active firming triple firming neck cream. Riječ je o antiage kremi za vrat koja vješto balansira potrebe osjetljivog područja i snažno djeluje pomoću kompleksa tri aktivna sastojka. NeoGlukozamin, NeoCitriate i Pro-Amino Acid djeluju zajedno kako bi učvrstili izgled opuštene kože kao i pojavu vidljivih dubokih linija i neujednačene pigmentacije. Kremu nanesite ujutro i/ili navečer na čistu kožu, ravnim pokretima od brade prema dolje, ili dijagonalnim pokretima od brade ukoso prema van.

Okoloočno područje također zaslužuje specijaliziranu njegu zbog svoje osjetljivosti. NeoStrata skin active repair intensive eye therapy formuliran je upravo iz tog razloga. Koža na području oko očiju je najtanja stoga mnogi sastojci koji se nalaze u kremama za lice mogu biti preagresivni te prouzročiti kontra efekt. Jedinstvena formula ove okoloočne kreme obnavlja osjetljivo područje oko očiju čineći ga mlađim i ljepšim, a peptidi i patentirani NeoGlucosamine® potiču pojačanu sintezu kolagena i učvršćuju kožu koja postaje zategnutija, bore zaglađene, a otečenost i podbuhlost umanjena. Ujutro i/ili uvečer nanesite malu količinu na čistu kožu, kružnim pokretima ili lagano tapkajući dok se krema ne upije.

Starenje kože je prirodno i neizbježno, međutim, redovitom njegom i brigom te adekvatnom primjenom anti-age proizvoda iz Neostrata Skin Active linije, znakove starenja možemo ublažiti, a mladolik i svjež izgled kože održavati iz godine u godinu. Jer njegovana koža skriva godine!

NeoStrata proizvodi iz Skin Active linije dostupni su u ljekarnama po preporučenim cijenama, a više informacija potražite na https://visk.hr/linije/neostrata/

Prilog je napravljen u produkciji tnative tima tportala u suradnji s Medical Intertrade te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.